Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Program Manager

Kgh customs services är en ledande oberoende leverantör av tulltjänster, vilket innefattar tulldeklarationer, momsrepresenta­tion, kon­sulttjänster, utbildning, tullsystem och gränstjänster. Kgh-koncernen erbjuder kompetens genom egna dotter­bolag i europa och globalt genom ett partnernätverk. Företaget grundades 1963 och har idag mer än 13 000 kunder spridda över hela europa. Kgh-koncernen har egna kontor vid alla viktiga hamnar och gränser i europa, och har fler än 600 anställda i sverige, norge, danmark, tyskland, frankrike, belgien, nederländerna samt österrike. Sedan november 2013 är den europeiska investeringsfonden bridgepoint development capital majoritetsägare.

Tjänsten som program manager är en nyckelfunktion för förverkligandet av de affärskritiska processer som skall understödja kgh:s tillväxtagenda och fortsatta utveckling.

Som program manager tillhandahåller du projektledning och ledarskap i multinationella, tvärfunktionella team med fokus på att identifiera, utforma och implementera nya eller förbättrade affärsprocesser. Program manager hanterar i genomsnitt 3-5 projekt parallellt och tillsammans med kärnprojektgrupper som representerar och interagerar med agila team och linjechefer.

Vi erbjuder

rollen som program manager en nyckelfunktion i ett spännande, internationellt bolag som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med en kraftig europeisk expansionsfas i fokus. Rollen erbjuder stora möjligheter att åstadkomma reella förändringar som utvecklar koncernen och driver affärerna. Organisationen karaktäriseras av laganda, prestigelöshet och stark vilja till att utvecklas.

Vi söker dig som har

  • gedigen och dokumenterat framgångsrik erfarenhet från projektledning av stora projekt inom affärs- och mjukvaruutveckling
  • erfarenhet från ledning av internationella, tvärfunktionella och kompetensmässigt heterogena team – engelska är arbetsspråk
  • goda ledaregenskaper och organisatorisk förmåga
  • starkt driv, affärsfokus och höga ambitioner
  • relevant akademisk utbildning 

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, bengt olander, tfn 0760-00 18 05 eller sara elliot, 0706-94 61 26. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611