Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of project office – B & P Fund Services

Brummer & partners affärsidé är att erbjuda aktivt förvaltade investeringsprodukter och vi rankas idag som en av de ledande förvaltarna av hedgefonder i europa. Bland våra andelsägare finns såväl institutioner som privata investerare och arbetsgivare. Vår affärsidé är att erbjuda ett väldiversifierat utbud av aktivt förvaltade fonder genom att samla skickliga förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en och samma företagsgrupp. Brummer & partners har för närvarande cirka 400 anställda i 6 länder och förvaltar cirka 118 miljarder kronor.

Vi söker dig som är en senior projektledare som lockas av att arbeta i en utmanande och dynamisk miljö i en bransch som präglas av förändring. I rollen som head of project office så kommer du främst att fokusera på att leda och driva egna projekt. Du skall säkerställa att projekten levererar enligt definierade mål och att detta görs på ett effektivt sätt.  projekt man kommer driva kan exempelvis vara systemintegrationsprojekt, projekt kopplat till global kontroll och internationalisering, automatiseringsprojekt, regulatoriska projekt, integration av nya fonder i verksamheten.

head of project office kommer även att ansvara för att etablera ett projektkontor; d.v.s. Föra in projektmetodik i organisationen och kommunicera den internt. Idag används främst agila metoder som scrum och kanban. Rollen innefattar också att hålla ihop och vara ansvarig för managementrapportering av samtliga pågående projekt i bolaget (i nuläget ca trettio stycken).  i dagsläget är det framförallt bolagets linjechefer (chief operating officer, chief technology officer, chief compliance officer) som driver projekt och dessa personer kommer man därmed ha ett nära samarbete med. I rollen som head of project office får man möjlighet att ta brummer & partners från där man är idag till att arbeta mer strukturerat med projekt och projektledning.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611