Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Stockholm

Att jobba på SalesOnly är att vilja arbeta hårt, vara passionerad, söka kunskap, vara konsultativ och ha ett långsiktigt perspektiv. På SalesOnly äter, sover, andas och lever vi försäljning. Vi brinner för att vara med och bygga våra kunders framgångsrika säljorganisationer. Vår ambition är att vara regionens starkaste partner för alla företag som behöver stöd i att skapa tillväxt i sina säljorganisationer.

SalesOnly grundades som specialistbolag inom Wise Group AB för att möta marknadens ökade behov av att rekrytera kvalificerade säljare och säljchefer. Wise Group AB , som grundades 1991, är en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma. Wise listas på OMX First North med symbolen WISE.

Regionchef Stockholm påverkar och driver tillväxt i SalesOnlys största region. Med fullt kostnads- och intäktsansvar samt personalansvar över ett team på sju rekryteringskonsulter genomför regionen ca 250 rekryteringsuppdrag/år. Arbetet för en regionchef fördelas mellan försäljning, egna rekryteringsuppdrag samt ledning och coachning av medarbetare mot framgång och tillväxt. Som regionchef ansvarar man för att bearbeta företag och verksamheter i regionen. Det handlar om att boka kundmöten och andra kundaktiviteter. Regionchefen rapporterar till VD och sitter i ledningsgruppen.

Vi erbjuder:

Du blir en del av ett bolag i en spännande fas och i ett fantastiskt gäng, som med mycket hjärta och humor har en enad drivkraft framåt. Du får arbeta i ett starkt värderingsstyrt bolag med goda chanser till utvecklingsmöjligeter. Du får chans att bearbeta de mest intressanta tillväxtföretagen inom Svenskt näringsliv och bidra till deras försäljningsorganisationer och därmed påverka deras framgång.

Kvalifikationer:

  • Minst fem års erfarenhet från B2B och tjänsteförsäljning
  • Minst tre till fem års erfarenhet av säljledning med egen budget och personalansvar
  • Några års erfarenhet av att sälja konsultlösningar eller annan beläggningsintensiv verksamhet
  • Erfarenhet av rekrytering, antingen som rekryteringskonsult eller som rekryterande chef

Personliga egenskaper:

  • Starkt affärsmanaskap och en god verksamhetsförståelse
  • Förmåga att se affärsmöjligheter och agera på dessa
  • Trygg och prestigelös som ledare
  • Drivs av prestation och motiveras av utmanande mål
  • Relevant eftergymnasial bakgrund

För att du ska vara framgångsrik hos oss är det avgörande att du är en handlingsorienterad, pragmatisk och affärsorienterad person. Det kommer krävas att du är nyfiken och ständigt vill lära dig mer om marknader, branscher och människor. Självklart älskar du att söka kontakt med människor och har en förmåga att hitta bra möjligheter att komma vidare – oavsett vad målet är. Och givetvis älskar du försäljning och att gå på avslut!

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Sara Jansson på K2 Search AB, tel.073-543 74 12. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0