Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teknisk säljare för den svenska projektmarknaden

somfy är världsledande när det gäller motorer och styrsystem för solavskärmning.

sedan starten 1969, arbetar somfy med att utveckla produkter och lösningar som ökar komforten och säkerheten, samtidigt som de sparar energi, i privatboende såväl som i fastigheter.

somfy arbetar över hela världen, har dotterbolag i 53 länder och finns i samtliga världsdelar. somfys produktionskapacitet är fördelad på 8 fabriker. produkterna säljs till 30.000 återförsäljare och används av 220 millioner kunder över hela världen.
 


denna tjänst en av två säljtjänster inom somfys ena kanal, projektmarknad, som arbetar inom ett segment som heter cbs (commercial building systems) vilket är b2b mot fastigheter. detta är ett satsningsområde inom koncernen där det finns stor utvecklingspotential. tjänsten rapporterar till en channel manager, som är placerad på somfy nordics huvudkontor i malmö.

som teknisk säljare arbetar du dels med kvalificerad försäljning mot befintliga kunder samt underhåller dessa. du arbetar även med att hitta nya aktörer på marknaden samt identifierar nya kunder, vilket är en viktig del av tjänsten. en viktig del är även att ha relation och kontakt med föreskrivande led, dvs arkitekter och tekniska konsulter. det handlar dels om ren idéförsäljning samt mer traditionell försäljning.

utöver försäljningsdelen som innebär budgetansvar, offerter, upphandlingar och avtal så innebär tjänsten även att göra ritningar samt att vara med i byggmöten, främst inom medelstora projekt.

vi erbjuder

du får möjlighet att komma in i ett starkt bolag med högkvalitativa tekniska produkter. du får även möjlighet att arbeta inom ett av koncernens satsningsområde. det är en resa som nyss börjar som du får möjlighet att vara med på och som företaget tror kommer bli riktigt framgångsrik. det är en roll där du får ett stort ansvar och mandat att påverka resultatet.  vi erbjuder ett mycket spännande, självständigt och utmanande arbete i en marknad som växer snabbt. du kommer att ingå i ett team i sverige samt att du fortlöpande får den produktutbildning som krävs.

kvalifikationer

 • teknisk kunskap och utbildning, du är tekniker i grunden.
 • försäljningserfarenhet inom b2b inom någon form av teknisk försäljning / industri försäljning.
 • du kan ha en bakgrund som elektriker, industritekniker, automationsingenjör eller liknande.
 • du är van att driva din försäljning självständigt och är bra på att strukturera upp denna.
 • du har dokumenterade resultat att påvisa inom försäljning.
 • om du har tidigare erfarenhet från entreprenadbranschen så är det en extra fördel.
 • körkort är ett krav.

egenskaper

 • utåtriktad och kommunikativ
 • ansvarstagande
 • affärsmässighet
 • resultatinriktad
 • självständig och egen motor/drivkraft

övrigt

företaget har ett kontor i stockholm, bromma, på ett kontorshotell, det finns även möjlighet att utgå hemifrån.

ansök tjänsten på www.k2search.se

då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id509 3