Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kvalificerad teknisk säljare mot industri

scantec nordic är en av sveriges största distributörer av tillbehör och förbrukningsartiklar samt instrument för analys och mätteknik. scantec nordic marknadsför och säljer produkter och tjänster till industrin, konsulter, entreprenörer, sjukhus, kommuner, universitet och högskolor.

för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en kvalificerad teknisk säljare mot industri.

dina arbetsuppgifter som teknisk säljare består i att besöka och bearbeta nya och befintliga kunder i norden, dock främst i sverige. du säljer hela scantecs utbud av produkter och tjänster av portabla instrument, såsom xrf-, xrd- och ultraljudsinstrument, videoskop samt gasvarnare. scantec representerar leverantörer med produkter i teknikens framkant såsom gasmet, geotechnical, graywolf, inficon, larson davis, olympus, rae systems, se international samt skc.

du ingår i vårt nordiska säljteam och förväntas att bidra till teamets framgång och försäljnings-utveckling. du rapporterar till försäljningschefen. kunderna du träffar är inspektionsbolag och industrier inom oförstörande provning samt säkerhets- och mättekniker inom kemisk, pappers- och massa industri, universitet och högskolor.

med tanke på distriktets geografi är tjänsterna förenade med många resdagar. vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, din vilja att utvecklas som säljare och att du har ett brinnande intresse för teknik och säkerhet.

vi erbjuder

scantec erbjuder ett spännande uppdrag inom en mycket intressant bransch. företaget har tydliga mål för kompetensutveckling för sina medarbetare. företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, prestigelös och välkomnande atmosfär, av tillväxt och familjeföretagsanda. för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner, med stor frihet under ansvar och med engagemang för kunden högt på din agenda.

kvalifikationer

  • erfarenhet av teknisk försäljning, gärna från fältet
  • erfarenhet av att arbeta strukturerat mot både korta och långsiktiga budgetmål
  • goda kunskaper i svenska, engelska och it
  • troligen har du en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande teknisk kompetens.
  • försäljningserfarenhet mot industri är meriterande

egenskaper

  • teamorienterad säljare
  • tekniskt intresserad
  • social och relationsskapande
  • resultatorienterad
  • trygg

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 3