Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare/ Affärsutvecklare – Barcode Label Printer (BCLP)

Toshiba tec ingår i toshiba corporation som etablerades 1875 och är ett av världens största företag med en mångfald av produkter, från vitvaror till avancerad industriell utrustning. Koncernen sysselsätter över 200 000 anställda och har 550 dotterbolag. 2012 omsatte toshiba 402 miljarder sek. Toshiba tec nordic är ett helägt dotterbolag och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i solna, sverige, med filial i finland och distributörer i danmark och norge. Toshiba tec nordic har ca 150 anställda och 2013 omsatte företaget 376 miljoner kronor.

Toshiba tec nordic söker en engagerad och driven barcode label printer säljare/affärsutvecklare. Marknaden inom barcode label utvecklas och toshiba tec ser ökade möjligheter för sina produkter inom området.  här driver man affärer självständigt från prospektering till avslut. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från nykundsbearbetning till kontraktstecknande och tar fram en strukturerad affärsplan med fokuskunder, säljaktiviteter och mål samt driver försäljningen och följer upp resultatet mot de överenskomna målen.

Du utvecklar och fördjupar det samarbetet med nuvarande kunder, där toshiba ofta är en del av en helhetslösning.  bearbetar framför allt nya kunder för att utveckla och ytterligare stärka toshibas position på marknaden.

Vi erbjuder

vi erbjuder dig ett mycket spännande och utvecklande arbete i ett företag som alltid strävar framåt och vill vidareutvecklas. Du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet är några av ledorden. Som nyanställd får du en gedigen introduktion. Vidare erbjuds du marknadsmässiga villkor och en chans att påverka din egen framgång. Hos oss har du tryggheten att arbeta i den stora internationella koncernen men samtidigt ta del av gemenskapen och kamratskapet i det lokala företaget. 

Kvalifikationer

  • 3-5 år säljerfarenhet
  • erfarenhet av logistik, affärssystem och bclp
  • arbetat med nykundsbearbetning och säljplanering
  • goda kunskaper i engelska
  • eftergymnasial utbildning inom marknad och försäljning

Egenskaper

  • affärssinne – sätta sig in och förstå hur affären ser ut inom bclp
  • informellt ledarskap – måste få med sig människor
  • eget driv och engagemang
  • ansvar och målorientering
  • relationsorienterad

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med pia clark på k2 search ab, tel. 076-000 18 11. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, då vi behandlar ansökningar löpande.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608