Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsult Headhunting & Search med passion för affärer

K2 search ab är ett av nordens ledande headhunting- & searchföretag med egna kontor i stockholm, göteborg, malmö, linköping, uppsala och köpenhamn samt representation i 30 länder via partnerföretag inom cfr global executive search. Företaget grundades 1996 och består idag av 35 konsulter med stor erfarenhet från såväl näringsliv som professionell rekrytering av chefer, specialister och kvalificerade säljare. Gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar utveckling och framgång.

Vårt malmökontor expanderar och vi söker en konsult headhunting & search med passion för affärer.

Du har helhetsansvar för dina kunder och ansvarar för hela processen från införsäljning till leverans. Du arbetar i team med våra researchkonsulter för att identifiera, attrahera och kvalificera de bästa kandidaterna för uppdraget. Bland våra uppdragsgivare finns många av de mest välkända och framgångsrika företagen i sverige som ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet.

K2 search befinner sig i en period av tillväxt vilket kommer att ge dig en utvecklande och energigivande framtid. Du kommer att bli en viktig del i ett företag med en utpräglat affärsorienterad kultur och vars ledstjärnor är passion, kunskap, kvalitet och långsiktighet. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha minst några års erfarenhet från rekrytering eller annan konsultroll i ett tjänsteföretag där du ansvarar för hela processen från införsäljning till leverans.

Som person är du drivande och engagerad.

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608