Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef


softone är specialiserat på affärs- och personalsystem och är idag ledande leverantör i norden till hantverkare inom el, vvs, bygg samt detalj- och dagligvaruhandeln. nu satsar man offensivt på fler branscher. softone utvecklar systemen själva och stöttar kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. för våra kunder är vi en helhetsleverantör. softone grundades 1985 av håkan lord som fortfarande äger och leder bolaget. våra 60 anställda finns på kontor i stockholm, göteborg, helsingfors och oslo. 

softone står inför stark tillväxt och som ett led i detta söker vi nu en försäljningschef som kommer ansvara för försäljningen på den svenska marknaden. vi söker dig som är en resultatinriktad och måldriven ledare och som vill utvecklas inom ditt ledarskap. du en naturlig ledare som motiverar och inspirerar ditt team. du ska fungera som positiv förebild för andra inom organisationen och det är viktigt att arbeta affärsmässigt. du kommer leda ett team bestående av 10 duktiga och drivna säljare som är placerade i stockholm, göteborg och oslo.

arbetet som försäljningschef är varierat och flexibelt där du ges stort eget ansvar. du får möjlighet att arbeta med den senaste teknologin som både förbättrar och förenklar för kunderna. bolaget har idag 2600 avtalskunder som i snitt varit kunder i 12 år. enligt undersökningar är kunderna bland de nöjdaste i norden. du kommer leda ett team med mycket kunniga och kompetenta säljare där sammanhållningen är viktig och där man stöttar varandra i arbetet med sina kunder. i rollen är det viktigt att arbeta konsultativt och långsiktigt tillsammans med dina kunder.

vi erbjuder

vi erbjuder dig ett mycket spännande och utvecklande arbete på ett bolag som alltid strävar framåt och vill vidareutvecklas. du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet genomsyrar organisationen. detta är en roll där du får möjlighet att utvecklas inom ditt ledarskap och kommer få driva försäljningsavdelningen framåt. softone sitter i mycket attraktiva lokaler i centrala stockholm. organisationen kan beskrivas som prestigelös med mycket resultat- och målfokus. du arbetar mot egen budget och har stor möjlighet att påverka din egen framgång.

kvalifikationer

  • minst fem års erfarenhet av försäljning av affärsystem med dokumenterat goda resultat
  • ledarerfarenhet
  • vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning
  • förmåga att hålla ihop strukturer och processer
  • god presentationsförmåga skriftligt och muntligt
  • affärsmässig med förmåga att göra avslut

egenskaper

  • pondus, orädd och förtroendeingivande
  • driven, initiativtagande och självgående
  • stresstålig
  • flexibel

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ulf lindén på k2 search ab, telefon 076-000 18 09. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast möjligt. välkommen med din ansökan på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id511