Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Server IT-tekniker


troax är en världsledande leverantör av lätta och starka nätpaneler inom områdena maskinskydd
& maskinsäkerhet, materialhantering & logistik samt egendomsskydd. troax produkter skapar säkerhet av områden genom system som är genomtänkta och välutvecklade för att klara höga påfrestningar. troax är ett starkt och stabilt företag med bra lönsamhet. under de senaste åren har verksamheten expanderat kraftigt, framförallt internationellt och man rustar nu för fortsatt stark tillväxt. koncernen har idag drygt 300 medarbetare i 18 dotterbolag över hela världen samt agenter i ytterligare 10 länder. vid huvudkontoret och den helautomatiserade produktionsanläggningen i hillerstorp arbetar ca 150 pers.

troax har en centraliserad it-avdelning i hillerstorp med ansvar för hela koncernens it-stöd. mycket resurser är investerade för att kunna tillhandahålla effektiva tjänster för verksamheten. kompetensnivån är hög och man arbetar med en mycket modern serverpark och med de senaste versionerna av mjukvara. läs mer om troax på www.troax.com 

vi erbjuder

en viktig roll för troax verksamhet med ansvar för att driva troax-koncernens hela servermiljö (hw och sw). du skall ansvara och verka för en kontinuerlig drift i moderna och säkra miljöer, fortsatt mycket hög tillgänglighet samt ständigt verka för en kontinuerlig utveckling och förenkling av it-driften och säkerställande av processerna. du kommer också att agera projektledare inom och utom avdelningen samt kontinuerligt bevaka och följa upp trender och tendenser inom området för att applicera lämpliga delar av detta i verksamheten.

på troax arbetar man i ett globalt nätverk i en konsoliderad ad miljö med centraldrift på it. man arbetar genomgående med microsoft produkter i en modern servermiljö. koncernen har tecknat ett ms eas för att alltid kunna ligga i absolut framkant av it-utvecklingen och använda de senaste versionerna av produkterna.

rollen är organisatoriskt placerad på troax centrala it-avdelning i hillerstorp och du rapporterar till it-/logistikchefen.

vi söker dig som har/är

  • djupa och dokumenterade kunskaper inom it med tyngdpunkt på modern microsoft-miljö
  • mycket väl förtrogen med utveckling/trender inom området
  • bra kunskaper inom projektledning och projektplanering samt erfarenhet av att driva projekt
  • bra kunskaper inom it-processen och best practices samt hur detta kan stödja verksamheten
  • god engelska – mycket kontakt med medarbetare över hela världen

rollen innebär självständigt arbete och ansvarsfulla uppgifter i en internationell miljö. för att lyckas i detta arbete tror vi att du som person är strukturerad, självgående och driftig med en stor portion av nyfikenhet. du är socialt kompetent och har ett stort eget intresse av att lära. rollen innebära stora möjligheter till kompetensutveckling.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med sara elliot, tel. 0706-94 61 26, eller bengt olander på k2 search, tel. 0760-00 18 05. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpande. sök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611