Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operations Manager

Vår uppdragsgivare är en internationellt verksam aktör inom retail med huvudkontor utanför sverige. Verksamheten bedrivs i många länder i europa via ca 1400 butiker. Vår uppdragsgivare är mycket framgångsrik och verksamheten växer kontinuerligt och snabbt. Man har en betydande kompetens att med framgång driva verksamhet inom internationell retail och detaljhandel. Verksamheten utvecklas snabbt och för att hela tiden ligga i framkant skall nu en ny viktig enhet byggas i trestads-området.

Tjänsten som operations manager är en absolut nyckelfunktion för förverkligandet av det framtida logistiska flödet i koncernen. Du ansvarar för all lagerproduktion samt all service och underhåll av enhetens byggnader och maskiner. Du har ansvaret för att ”rätt personal och bemanning finns på plats vid rätt tidpunkt”. Då organisationen skall byggas upp och rollen är ny innebär det även att du kommer att säkra rekryteringen till området (teamledare, specialister, operatörer m fl).

Du förväntas ta ägarskap för verksamheten, vara beredd att kavla upp ärmarna och ”gå före” genom ett självständigt och handlingskraftigt arbetssätt i nära samverkan och dialog med chefer och medarbetare. Prestigelöshet är viktigt liksom förmågan att göra det som krävs. Målsättningen är hög och det kommer innebära en kraftig yrkesmässig utmaning – ”vi skall bygga världens bästa lager!”.

Vi erbjuder

rollen som operations manager är en nyckelfunktion i ett spännande företag i ett starkt utvecklingsskede. Rollen erbjuder en unik möjlighet att vara med och bygga upp och forma en ny enhet som skall betjäna hela koncernen. Organisationen är platt och informell och karaktäriseras av kommersiellt fokus, högt tempo med korta beslutsvägar, enkelhet och passion!

Vi söker dig som har/är

  • gedigen ledarerfarenhet från en roll som lagerchef, produktionschef, operations manager, site manager etc i ett internationellt företag
  • produktionsfokus – förstår att effektivt driva produktion och att arbeta med människor
  • rekryterat till egen organisation  
  • affärsdriven
  • självständig och beslutsför
  • strukturerad och gillar ordning och reda
  • nyfiken
  • har en stor passion för logistik!

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, sara elliot, 0706-94 61 26, eller bengt olander, tfn 0760-00 18 05. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpande.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 3