Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningsansvarig – Institutionella investerare

Minafonder AB grundades 2003. Vi erbjuder fondbolag, institutionella investerare, finansiella rådgivare och deras kunder en rad tjänster i syfte att effektivisera distribution, rådgivning och handel med investeringsfonder och strukturerade produkter. Navet i utbudet är minafonder.se där ett tjugotal fondbolags produkter marknadsförs med eller utan ett försäkringsskal. 

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en Försäljningsansvarig – Institutionella investerare.

Dina arbetsuppgifter som Försäljningsansvarig består i att besöka och bearbeta företrädesvis nya kunder i Norden, dock främst i Sverige. Du marknadsför vårt utbud av produkter och tjänster som riktar sig till institutionella investerare såsom kommuner, landsting, stiftelser m fl.

Rollen som Försäljningsansvarig är nyinrättad och speglar den ökade efterfrågan på vår tjänst och våra placeringsalternativ. För att trivas i rollen tror vi att du har mångårig erfarenhet från finans och/eller försäkringsbranschen, har arbetat mot den institutionella sektorn som rådgivare eller leverantör, har ett stort fokus på kundens bästa och trivs med att ta ett stort ansvar i ett mindre företag. Med tanke på distriktets geografi är tjänsten förenad med många resdagar, och din placeringsort kan diskuteras. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, din vilja att erbjuda kunderna god service och att du har ett brinnande intresse för finansmarknaden.

Vi erbjuder

Minafonder AB erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla bolaget i ett spännande skede. Företaget har en tydlig vision och ett kvalitetserbjudande som vi är ensamma om. Företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, prestigelös och energisk atmosfär, av tillväxt och entreprenörsanda.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av en rådgivande eller säljande roll mot institutionella investerare
  • Gedigna kunskaper inom kapitalförvaltning/fonder; meriterande är kunskaper om pensionslösningar
  • Erfarenhet av att arbeta strukturerat mot både korta och långsiktiga budgetmål
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Eftergymnasial utbildning inom finansiell ekonomi och SWEDSEC-licens är meriterande

Egenskaper

  • Självgående
  • Representativ och affärsmässig
  • Social och relationsskapande
  • Resultatorienterad
  • Strukturerad och seriös

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson, tel. 0760 – 00 18 15 eller Sara Elliot tel. 0706 – 94 61 26. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id409 0