Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Managementkonsult Strategiskt Inköp

KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 155 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.

Är du, eller vill du bli, en av Sveriges bästa rådgivare inom inköp? KPMG expanderar sin inköpsrådgivning inom Management Consulting och nu har du chansen att komma med tidigt i tillväxtfasen.

Som Managementkonsult driver du värdeskapande projekt för stora företag på svenska marknaden inom inköpsområdet. Arbetet innebär projektledning, analyser, presentationer, kundkontakter och försäljning. Exempel på uppdrag som du driver hos kund – ofta tillsammans med kollegor men ibland självständigt – är att utveckla inköpsstrategier, skapa besparingar, genomföra transformationer, införa nya system eller att utbilda inom inköp. Projekten är omfattande och du driver sällan mer än två samtidigt. Kundresor över hela Sverige förekommer. Till din hjälp har du, förutom dina svenska kollegor, ett väletablerat nätverk av internationell inköpsexpertis på KPMG att tillgå. Rollen ligger på managernivå, placering är i centrala Stockholm, du rapporterar till Head of Procurement Advisory.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av att driva upphandlingar eller inköpstransformationer på strategisk nivå i stora företag. Du har också erfarenhet som konsult och förstår utmaningen i att hantera balansen mellan analys, projektledning och affärsutveckling hos kund.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i en omväxlande miljö med strategiska uppdrag hos de största bolagen i Sverige. Goda förutsättningar finns för en utvecklande karriär i Sverige såväl som internationellt. KPMG erbjuder en bra långsiktig löneutveckling med bonus efter prestation. Kulturen präglas av professionalism och stort engagemang kombinerat med välfungerande fritid och familjeliv. För att trivas här har du höga ambitioner att utveckla dig själv och dina kunder.  

Kvalifikationer

  • Akademisk examen som civilekonom, civilingenjör eller jurist
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 år från en ledande konsultfirma
  • Har drivit upphandlingar eller inköpstransformationer på strategisk nivå, meriterande med en fördjupning inom en specifik kategori som tex kontorsmaterial, facility management, IT- och tjänsteinköp eller resor.
  • Har arbetat i eller för stora företag (>250 anställda och >500 mSEK i omsättning)

Egenskaper

  • Högpresterare, Drivande och självgående
  • Analytisk
  • Affärsmässig
  • Lyhörd

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Linhart på tel.076-000 1803 eller Lazian Ibrahim på tel. 076-000 1808 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608