Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Production & Sourcing

Vi har bestämt oss. Alla ska ha råd med ett aktivt liv.
Vår idé är enkel. Vi erbjuder sport och sportmode till bästa pris, allt för att inspirera dig till ett aktivt liv. Men enbart ett bra pris räcker inte för oss. Därför laddar vi våra produkter med rätt fuNornktioner, bra kvalitet och den senaste designen. Det är vårt sätt att skapa en folkrörelse.
Join the Movement.
Läs mer på www.stadium.se 

Stadium befinner sig på en häftig utvecklingsresa. Föreställ dig att vi går från att spela i Allsvenskan till att spela final i Champions League. Det ställer nya krav på oss såväl organisatoriskt som arbetsmässigt. Head of Production & Sourcing är en ny tjänst som syftar till att etablera och bygga en produktions- och inköpsorganisation i världsklass. Du kommer uteslutande att arbeta med Stadiums Exclusive Brands; SOC, Everest, Warp, Point Zero, Race Marine och Revolution. Du ansvarar övergripande för relationer, strategier, kvalitet och behovsanalys på kort och lång sikt för Exclusive Brands leverantörer. Andra viktiga ansvarsområden är Supply Management i samarbete med logistikavdelningen, CSR-frågor samt ledarskap med personalansvar för de 8-10 personer som ingår i din grupp.

Tjänsten ligger organisatoriskt under Inköp och du kommer att ingå i Inköps ledningsgrupp samt rapportera till Bying Director. Då du förväntas vara Stadiums ambassadör på marknaden i Asien så kommer tjänsten att kräva en del resande.

Stadium är ett entreprenöriellt företag och miljön är dynamisk. Kulturen kännetecknas av stolthet, handlingskraft, pragmatism och passion för det aktiva livet. Siktet är tydligt inställt på fortsatt tillväxt.

För att lyckas i rollen behöver du vara en god kommunikatör och lagspelare då kommunikationsvägarna är många såväl internt som externt. Du har god känsla för andra kulturer och dess värden. Du har mångårig erfarenhet av motsvarande ansvarsområden och internationellt arbete inom sport- alternativt konfektionsbranschen.

Kvalifikationer

 • Mångårig erfarenhet av internationellt arbete inom inköp och/eller produktion i sport- alternativt konfektionsbranschen
 • Erfarenhet av arbete med CSR- och hållbarhetsfrågor
 • Ledarerfarenhet
 • Excellent engelska i tal och skrift
 • Relevant högskoleutbildning
 • Goda kunskaper i MS Office

Egenskaper

 • Initiativrik, driven och orädd
 • Nyfiken
 • Relationsorienterad
 • Strategisk med intresse för det operativa
 • Strukturerad
 • Prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Eva Hartzell, 0735-33 20 05 eller Marie Ferntoft, 0760-00 18 17 på K2 Search AB. Under veckorna 29-31 befinner vi oss på semester. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer kommer att påbörjas under vecka 32, så innan dess vill vi gärna ha din ansökan. Ansök tjänsten på www.k2search.se. Chefsrekrytering Norrköping

Executive Search se.