Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional sälj- och marknadschef, Väst

riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. här får du ett jobb med rum för hela livet! läs mer på www.riksbyggen.se 

riksbyggen, med sina två affärsområden bostad och fastighetsförvaltning, står inför spännande utmaningar med att utveckla sin affärsverksamhet. ao bostad arbetar med nyproduktion samt ombyggnation av bostäder och är indelat i fyra geografiska regioner, vilka i sin tur är indelade i ett antal marknadsområden. region väst består av fyra marknadsområden: göteborg, stor-göteborg, bohus-vänern och sydväst. varje marknadsområde består i sin tur av några prioriterade kommuner.

rollen som regional sälj- och marknadschef, väst, innebär i stora drag att på ett övergripande plan ansvara för marknadsföringen och försäljningen av riksbyggens nyproducerade bostäder i region väst samt att formulera strategier för detta och bryta ner dem i affärsplan, budget och prognos. du ingår i regionledningen och bidrar således även till regionens utveckling ur ett bredare perspektiv. säljorganisationen i region väst består av 13 personer, vilka rapporterar direkt till dig. gruppen består av tre sälj- och marknadsansvariga - vilka ansvarar för varsitt marknadsområde - säljare samt tillvalsansvariga. goda ledaregenskaper är av stor betydelse för hur väl du kommer att lyckas i din roll.

du har även själv tjänsten som sälj- och marknadsansvarig för marknadsområde göteborg. i den rollen fungerar du som daglig säljledare för övriga säljare/mäklare, ansvarar för att ta fram säljmaterial, formulerar beslutsunderlag utifrån målgruppsanalyser samt deltar i utformning av projekten i samverkan med projektledare. du ansvarar även för upphandling av mäklare. vidare ingår du i marknadsområdesledningen göteborg tillsammans med marknadsområdeschefen. du rapporterar till försäljningschefen.

vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. för rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

vem är du?

vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling av vår region väst. du har tidigare erfarenhet av försäljning/marknadsföring i fastighetsbranschen samt känner ett starkt engagemang för frågor inom samhällsutveckling. vidare har du ett framträdande kommersiellt intresse och affärsmässig mognad.

vi ser även att du har

  • erfarenhet av taktisk/strategisk marknadsföring
  • chefserfarenhet med personalansvar inkluderat
  • erfarenhet av att driva förändringsprocesser
  • förmågan att kunna arbeta omväxlande strategiskt och operativt

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511