Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Area Sales Manager Export, Europa

Bolon är ett svenskt familjeägt designföretag i framkant som drivs av tredje generation. Företaget har utvecklats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med fokus på innovativa golvlösningar och kreativa inredningsmöjligheter. På kundlistan finns bl.a. Adidas/Reebok, Armani, Google, Mercedes och Sheraton samt betydande arkitekter och designers som Tom Dixon, Jean Nouvel och Cappellini. Bolon huvudkontor finns i Ulricehamn, där också all tillverkning sker. Bolon omsatte 2013 248 MSEK, varav 97 % på export. Läs mer på www.bolon.com 

Bolon är inne i en spännande tillväxtfas. Med en kreativ produktutveckling och med en ”high end” marknads-positionering finns alla förutsättningar för fortsatt framgång. Bolon möter sin marknad via ett starkt nät av globala partners i Europa, Asien, USA och Latinamerika.  Säljavdelningen har som yttersta ansvar att utveckla och stärka sitt globala nätverk av partners och direktmarknader.

Som Area Sales Manager har du ett affärs- och budgetansvar för din region. Din huvuduppgift är att utveckla, fördjupa och förstärka relationerna till partners, distributörer och agenter på den Europeiska marknaden. Du ska tillsammans med partners utveckla relationerna till arkitektfirmor, installatörsled och slutkunder inom regionen samt positionera och stärka Bolons varumärke. Du utvecklar årliga aktivitetsplaner i regionen och implementera dem. Du hanterar löpande uppföljning av försäljningssiffror, volymer, lagda planer och aktiviteter och analyserar eventuella avvikelser. Du rapporterar till Bolons Försäljningschef.

Vi erbjuder

Bolon är ett snabbfotat, innovativt bolag och vi kan erbjuda en utmanande tjänst i en miljö som präglas av detta. Du själv har en stark motivation i att bidra resultatmässigt och att göra en skillnad och trivs i en kreativ snabbt växlande omgivning med förändring som ett naturligt inslag i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van av att hantera agenter/distributörer och partners globalt.  Du har en gedigen säljbakgrund – med fokus på relationsbaserad försäljning, och är van vid att representera, bygga och förstärka ett varumärke. Du har en relevant utbildningsbakgrund och med fördel erfarenhet från branscher näraliggande design, möbler, inredning, textil eller liknande. Du är van att planera din tid, arbeta självständigt och värdesätter samtidigt att vara del av ett professionellt team.

Egenskaper

  • Driven, sälj- och resultatfokuserad
  • Relationsskapande
  • God lyssnare
  • Passionerad, engagerad och intresserad
  • Analytisk – förmåga att värdera och hantera information

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl på K2 Search AB, tel. 0760 – 001802. Alernativt, Maria Lidgren 0735 – 320949. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611