Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef Väst

Allianceplus startade 1991 med städ- och kringtjänster som sin kärnverksamhet. Idag erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom facility management och har verksamhet över hela Sverige. Vi växer kraftigt och omsätter idag omkring 500 Mkr och har ungefär 1700 medarbetare, siffror som ständigt ökar. Tillsammans med våra kollegor i Danmark är vi 3400 medarbetare, vilket gör oss till en av Skandinaviens största partner i servicebranschen. Utifrån våra värderingar engagemang, ansvarstagande och nyfikenhet, ett starkt medarbetarfokus och service som kärnverksamhet blir vi förstahandsvalet för våra kunder! Läs mer på www.allianceplus.se   

Allianceplus affärsidé innebär att erbjuda våra kunder en servicelösning inom FM, detta med bas i lokalvård, inre och yttre fastighetsskötsel samt övriga kringtjänster såsom reception, kaffe, vatten, vård av växter, post- och godshantering samt övriga servicetjänster.

Den aktuella tjänsten ligger inom Marknadsområde väst med lämplig bostadsort Göteborg. Förutom Göteborg ingår i detta område Kalmar/Växjö, Skaraborg och Halland. Du blir chef över fyra servicechefer som tillsammans har ca 200 medarbetare i sina respektive organisationer.

Ditt främsta uppdrag är att med ett tydligt resultat- och lönsamhetsfokus skapa struktur och tillväxt i marknadsområdet. Tillsammas med chefer och medarbetare upprättar du och följer upp marknadsområdets affärsplan. Du ansvarar för budget- och resultatuppföljning, deltar i upphandlingar/förhandlingar av kundavtal, utvecklar kund- och medarbetarnöjdhet m.m. Försäljning och utveckling av såväl befintliga som nya kundsamarbeten är mycket viktiga inslag i tjänsten.

I rollen ingår även att säkerställa en verksamhet som präglas av en god arbetsmiljö där medarbetarna sätts i främsta rummet. I detta ingår att skapa tydliga mål och arbetsuppgifter och en arbetsplats som präglas av initiativkraft, affärsmannaskap och en stark servicekänsla.

Du rapporterar till regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp där du aktivt förväntas bidra till regionens övergripande utveckling av verksamheten och vårt tjänsteutbud.

Vi erbjuder

Bolaget har stora tillväxplaner och du blir i din roll starkt bidragande till deras fortsatta expansion. Arbetet som är både operativt och strategiskt är mycket fritt och omväxlande med många kundkontakter på alla nivåer. Allianceplus sätter personalen i fokus och här får du chansen att ytterligare utveckla ditt ledarskap. Rätt person har på sikt mycket goda karriärmöjligheter.

Kvalifikationer

 • Någon form av eftergymnasial utbildning, akademiker, KY-utbildning etc.
 • Några års erfarenhet av ledande befattning i servicebranschen. Gärna med underställda ledare
 • Tidigare budget och resultatansvar
 • Förhandlingsvana (Fackliga samt mot leverantör och kund)
 • God datavana
 • Fri att resa inom regionen, begränsat med övernattning
 • Körkort

Egenskaper

 • Strukturerad – ordning och reda, kontroll på verksamheten
 • Affärsmässig, nytänkande och analytisk
 • God ledare/chef, social med förmåga att skapa en trygg organisation
 • Resultatfokuserad
 • Stresstålig, många bollar i luften, ha mod

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Rude tel. 0735-43 74 13 alternativt Pauline Nilsson Cattaneo 0760-00 18 19 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 10 september. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611