Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsult Headhunting & Search, Stockholm

K2 search är ett av sveriges ledande headhuntingföretag med kontor i stockholm, göteborg, malmö, linköping Och köpenhamn. Vi ingår i wise group, sveriges största konsultföretag inom affärsdriven hr. K2 search grundades 1996 och idag är vi drygt 30 Medarbetare med stor erfarenhet från många olika branscher. Vi arbetar med rekrytering Av affärsnära Chefer, Specialister och kvalificerade säljare och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat. Vi arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket cfr global executive search med representation i över 40 länder i europa, asien och nordamerika.

Rollen som konsult på k2 search kräver en passion för affärer och människor. Grunden för att lyckas ställer höga krav på förståelse och genuint intresse för kunders verksamhet i kombination med en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer. Som konsult hos oss har du det övergripande ansvaret för rekryteringsuppdragen gentemot kund, allt från införsäljning till leverans. Du arbetar i team med våra researchkonsulter för att identifiera och attrahera samt intervjua, testa och presentera de bästa kandidaterna för uppdraget.

För att förstå dina kunders behov måste du ha en gedigen affärsmässig erfarenhet och troligtvis har du själv arbetat som rekryterande chef. Bland våra uppdragsgivare finns många av de mest välkända och framgångsrika företagen i sverige, vilka alla ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet.

Vi erbjuder
du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av sveriges ledande headhuntingföretag vars ledstjärnor är passion, kunskap, kvalitet och långsiktighet. Dessa värderingar i kombination med en affärsorienterad kultur ger oss förutsättningar att samarbeta med en mängd välrenommerade uppdragsgivare. Vi är stolta över vår dynamiska kultur, affärsmässighet, intressanta uppdragsgivare och höga kvalitet i allt vi gör. K2 search står inför en period av tillväxt och rätt person kommer att erbjudas en utvecklande och spännande framtid. Vi tror att vi kan erbjuda en miljö få andra företag i vår bransch kan. Du kommer att samarbeta med drivna, välutbildade och erfarna kollegor – både rekryterings- och researchkonsulter.

Kvalifikationer

• erfarenhet av att sälja och driva affärer
• minst tio års arbetslivserfarenhet, varav minst fem års erfarenhet som rekryterande chef
• erfarenhet som konsult headhunting & search starkt meriterande

• akademisk examen

Egenskaper
• positiv och entusiasmerande
• förtroendeskapande
• högt engagemang och drivkraft
• säljande personlighet
• prestigelös lagspelare

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608