Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ansvarig E-handel

Martin & servera är sveriges ledande restaurang- och storköksgrossist. Deras kunder finns inom restauranger, storkök, gatukök, hotell- och konferensanläggningar, kaféer, bagerier och pizzerior över hela sverige.

Idag har martin & servera en teknisk handel med en omsättning över 4 miljarder varav webförsäljningen står för ca 3 miljarder. Nu tar martin & servera nästa steg och lanserar en helt ny plattform för digital kommunikation och e-handel som blir en strategisk viktig del av martin & serveras totala erbjudande. Som ansvarig för e-handeln över detta strategiskt viktiga satsningsområde kommer du att säkerställa och möjliggöra denna höga ambitionsnivå. Rollen som ansvarig e-handel kommer innebära ett ansvar att kraftigt utveckla och driva martin & serveras e-handel mot tydliga mål. Det kommer innebära ett nära samarbete med försäljnings-organisationen och kunderna för att förstå och kunna möte kundernas behov. Det kommer att krävas en förståelse för kunderna köpbeteenden och kundspecifika lösningar. Din arbetsinsats ska leda till att martin & serveras e-butik ständigt är den mest attraktiva, ger stor kundnytta och har en användarvänlig funktionalitet som gynnar kunderna samt att den är konkurrensmässigt starkast på marknaden. Du är ansvarig för att driva utvecklingen av e-butiken för att löpande utveckla andelen webförsäljning vilket kommer innebära att driva pågående aktiviteter och projekt inom e-handel samt att initiera nya. Som ansvarig för e-handeln kommer du att arbeta med analys av försäljningsdata och genom underbyggda business case skapa bra beslutsunderlag som kan motiverar investeringsbeslut. Initialt kommer du att arbeta med att bygga upp din organisation. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team med nära kommunikation med marknadsavdelningen, försäljningen, inköp och it.

Vi erbjuder

du kommer att vara en nyckelperson i martin & serveras strategiska satsningsområde för e-handel där det finns en stor investerings- och förändringsvilja och en stor potential. Du får arbeta på ett välkänt bolag med ett premiumvarumärke, med roliga produkter i en spännande bransch. Din påverkan och din kunskap inom området kommer att vara avgörande och göra skillnad. Du får arbeta i team nära många avdelningar och stakeholders.

Kvalifikationer

 • troligtvis har du en akademisk examen eller motsvarande
 • minst fem års relevant e-handelserfarenhet antingen från b2c eller b2b
 • van att driva försäljning inom e-handel
 • god kännedom och förståelse för tekniken bakom webben så som olika cms verktyg och analysverktyg etc.
 • van att arbeta gentemot flera stakeholders
 • meriterande med några års ledarerfarenhet
 • van att arbeta i projektform

Egenskaper

 • analytisk
 • affärsmässig och serviceinriktad
 • kommunikativ
 • driven
 • prestigelös
 • lyhörd

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med sophia blåvall på k2 search ab, tel. 08-642 87 35. Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande. Alla kontakter behandlas konfidentiellt.

 

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608