Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kommersiell web- och e-handelsansvarig

mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år. mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. genom att erbjuda personliga och prisvärda inredningslösningar och ett positivt bemötande vill mio inspirera kunderna att förnya sina hem. räkenskapsåret maj 2013 till april 2014 uppgick mio-butikernas försäljning till ca 3,1 miljarder kronor inklusive moms.

oavsett var våra kunder möter oss är vi ett och samma mio. genom mio e-handel knyter vi ihop web, e-handel och butik för att möta kunden i framtiden. vi söker nu en kommersiell web- och e-handelsansvarig med stort försäljningsfokus, som ser mio ur ett helhetsperspektiv och som drivs av att skapa resultat tillsammans med hela kedjan.

du kommer ha det dagliga ansvaret för mios e-handel och driva försäljning och nyckeltal mot uppsatta mål, samt ansvara för koordinationen med övriga digitala medier.

du som söker är en driven och erfaren projektledare med erfarenhet av såväl e-handel som butik. du förstår och har erfarenhet av detaljhandelsaffärer och gillar att jobba i en anda av entreprenörskap tillsammans med franchisetagare. du är insatt i e-handelns olika processer, alltifrån betalsystem till teknik och logistik. du är intresserad av marknadsföring och kan bidra till att skapa en ton och känsla som ligger i linje med företagets övriga kommunikation och varumärke - konsumenten ska känna igen sig på mio.se.

vi erbjuder

en spännande roll för dig som trivs i ett litet storföretag med en rikstäckande kedja som bygger på entreprenörskap. med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. mio har ett etablerat varumärke och kvalitetsprofil med stort fokus på kunder och kundnöjdhet där arbetsmiljön präglas av en prestigelöshet, driv, högt tempo, service och en härlig stämning. du rapporterar till försäljnings- & marknadschef.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id511