Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kommersiell web- och e-handelsansvarig

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga och prisvärda inredningslösningar och ett positivt bemötande vill mio inspirera kunderna att förnya sina hem.

Oavsett var våra kunder möter oss är vi ett och samma mio. Genom mio e-handel knyter vi ihop web, e-handel och butik för att möta kunden i framtiden.

Du kommer ha det dagliga ansvaret för mios e-handel och driva försäljning och nyckeltal mot uppsatta mål, samt ansvara för koordinationen med övriga digitala medier.

Vi erbjuder

En spännande roll för dig som trivs i ett litet storföretag med en rikstäckande kedja som bygger på entreprenörskap. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Mio har ett etablerat varumärke och kvalitetsprofil med stort fokus på kunder och kundnöjdhet där arbetsmiljön präglas av en prestigelöshet, driv, högt tempo, service och en härlig stämning.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611