Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsdirektör

Familjeföretaget Daloc, med huvudkontor i Töreboda, har tillverkat säkra dörrar sedan 1943. Företaget är idag Skandinaviens ledande och främsta tillverkare av brand-, ljud- och säkerhetsdörrar i stål och trä. Daloc-koncernen har ca 325 medarbetare och är verksam på ett flertal marknader i Europa. Produktionen äger rum vid moderna fabriker i Töreboda, Västerås och Mellerud. Dalocs vision är en framtid där man tar hänsyn till en dörrs funktionalitet och dess möjlighet att göra miljön vackrare. Då blir vår värld säkrare, vår livskvalitet höjs och vi kan leva mer harmoniskt. Dalocs medarbetare lever visionen varje dag; de inspirerar, överraskar och överträffar kundernas uppfattning om vad en dörr kan vara, med pålitlighet och hög kvalitet. Daloc står inför en spännande framtid och för att förstärka organisationen söker vi nu en Marknadsdirektör.

I den nyinrättade rollen som Marknadsdirektör ansvarar du för vår externa och interna marknadsföring. Tjänsten innefattar såväl ett strategiskt perspektiv som ett ansvar att utveckla och samordna koncernens marknadsaktiviteter både för nya och befintliga distributionsled. Till din hjälp har du Marknadsrådet som du sammankallar och driver, samt ett samarbete med det Tekniska rådet. De kommersiella framgångarna skapas med effektiv och varumärkesbyggande marknadsföring, både mot föreskrivande led och konsument. Du skall med långsiktigt och kvalitativt marknadsarbete stärka Dalocs kärnvärden tillgänglighet, pålitlighet och långsiktighet.

Vi erbjuder

Detta är ett mycket spännande uppdrag i ett framgångsrikt, ägarlett bolag med hög moral, trovärdighet och marknadsledande produkter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i en bransch som är i ständig utveckling och där Daloc har som mål vara ledande i den vidare utvecklingen. Vi har stor kompetens inom bolaget och stöttar och hjälper varandra till utveckling och goda resultat. Marknadsdirektören kommer att arbeta nära koncernchefen och ingå i en framtida ledningsgrupp. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Töreboda och det förutsätts att du bor eller är villig att bosätta dig i närområdet.

Kvalifikationer

 • Internationell marknadsföring/marknadskommunikation
 • Erfarenhet av att etablera en produkt på nya marknader
 • Erfarenhet och intresse av teknik/materialkunskap/byggprodukter
 • Erfarenhet av B2B och förståelse för B2C

Meriterande

 • Erfarenhet av både operativt och strategiskt marknadsarbete
 • Teknisk utbildning på högskolenivå
 • Erfarenhet av både internationella samt ägarledda bolag med egen produktion

Egenskaper

 • Gott självförtroende och trygg med sig själv
 • Lyhörd och flexibel
 • Entreprenöriell och drivande, dvs handlingskraftig och får saker gjorda
 • Social och utåtriktad

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Tånghed Gunnarsson, tel: 0760 – 00 18 15 eller researchkonsult Maria Lidgren tel. 0735 – 32 09 49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se

 

Executive Search se.