Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadschef – Sverige

Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. Företaget grundades 1942 av jarl och evy andersson. Vi är ledande i europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. Vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar. Idag inreder vi alla typer av arbetsplatser, kontor, skola/utbildning och vård/omsorg. Kinnarps har ca 2 500 anställda och omsättningen 2012/2013 uppgick till 3,8 miljarder sek. Koncernen uppfyller de ledande miljömärkningarnas krav och är certifierat enligt fsc®, iso 9001 och 14001.

Vi erbjuder

i rollen som marknadschef kinnarps interiors sverige har du ett övergripande ansvar för att driva hela den svenska organisationens marknadsföring. Du får möjlighet att komma in i en ny organisation och arbeta med att utveckla den tillsammans med kunniga medarbetare. Du får möjlighet att arbeta i ett internationellt, långsiktigt och genuint företag med starka värdegrunder och med ett mycket starkt varumärke. Du är en del i en ledningsgrupp i en spännande och utvecklande marknad med massor av potentialer att skapa tillväxt. I rollen som marknadschef rapporterar du direkt till ledaren för kinnarps interiors sverige, du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för en svensk marknadsorganisation bestående av en till två personer.  marknadschefen samarbetar med koncernens centrala marknads och kommunikationsavdelning och du har tät kommunikation med kinnarpskoncernens marketing & communications director.

arbetet innebär att inom ramen för kinnarps marknads- och kommunikativa plattformar utveckla och fördjupa marknadsarbetet, du samarbetar och synkroniserar försäljningsorganisationen som är spridd över 40 platser i sverige och behöver ha ett öra i marknaden för att kunna veta hur kund- och försäljningsarbetet skall utvecklas. Du kommer att arbeta med många olika delar av marknadsprocessen där det ställs höga krav på dig inom både intern och extern kommunikation. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, där relations- och sammarbetsorientering är centralt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1