Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef Norrköping, Fastighetsförvaltning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Läs mer på www.riksbyggen.se

Riksbyggen, med sina två affärsområden Bostad och Fastighetsförvaltning, står inför spännande utmaningar med att utveckla affärsverksamheten. AO Fastighetsförvaltning arbetar med utveckling och förvaltning av fastigheter – såväl bostadsrättsföreningar som kommersiella fastigheter – och är indelat i fem geografiska regioner och ett verksamhetsområde; Företag och Offentligt.

Rollen som Marknadsområdeschef Norrköping innebär i stora drag att strategiskt liksom operativt leda och utveckla verksamheten i marknadsområdet i enlighet med budget och affärsplan. Du kommer att vara Riksbyggens ambassadör i Norrköping och verka för att bygga goda relationer med beslutsfattare på kommuner, intressegrupper, leverantörer och kunder. Vidare ansvarar du för att proaktivt utveckla samt implementera affärsprocessen ur ett kundperspektiv. Du leder, coachar och utvecklar cheferna i din organisation till att nå framgång i sina respektive roller, med betoning på kundorientering, affärsmässighet, långsiktighet och lönsamhet. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är mogen och trygg i ditt ledarskap, har kunskap av och intresse för affärer samt ett engagemang för samhällsutvecklingsfrågor. Du verkar i nära samarbete med Riksbyggens andra affärsområde, Bostad. Marknadsområdet består av ca 90 medarbetare, av vilka sju är direktrapporterande. Du ingår i regionledningen och rapporterar till Regionchef Öst.  

I din roll verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina medarbetare förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. Vidare är du van vid att identifiera förändringar i omvärlden, analysera dessa samt driva de förändringsprocesser som krävs för en framgångsrik affärsverksamhet. Du är en förebild avseende företagets värderingar.

Vi erbjuder

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i vårt största marknadsområde i region Öst. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet – gärna i större organisationer. Du har framgångsrikt drivit förändringsprocesser med fokus på kundnöjdhet, affärsmässighet och lönsamhet. Tidigare erfarenhet kopplad till fastighetsbranschen värdesätts och ditt intresse för att leda andra till framgång är ett framträdande karaktärsdrag.

Vi ser vidare att du har

  • Flerårig chefserfarenhet med goda resultat – även som chef över chefer
  • Erfarenhet och förmåga att verka omväxlande strategiskt – operativt
  • Lokal förankring
  • Akademisk utbildning

Som person är du resultatorienterad med starkt driv och initiativförmåga. Du har en mycket social förmåga, är lyhörd och duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad, tydlig och har en mycket god kommunikativ förmåga. Som ledare är du en förtroendeingivande idésäljare. Du vägleder och motiverar dina medarbetare med hjälp av tydliga mål, trygghet, integritet och prestigelöshet.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Eva Hartzell på K2 Search AB, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på  www.k2search.se. Chefsrekrytering Norrköping

Executive Search se.