Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef Norrköping, Fastighetsförvaltning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Vem är du?

vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i vårt största marknadsområde i region öst. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet – gärna i större organisationer. Du har framgångsrikt drivit förändringsprocesser med fokus på kundnöjdhet, affärsmässighet och lönsamhet.

Som person är du resultatorienterad med starkt driv och initiativförmåga. Du har en mycket social förmåga, är lyhörd och duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad, tydlig och har en mycket god kommunikativ förmåga. Som ledare är du en förtroendeingivande idésäljare. Du vägleder och motiverar dina medarbetare med hjälp av tydliga mål, trygghet, integritet och prestigelöshet.

vi ser gärna kvinnliga sökande.

eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på  www.k2search.se.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611