Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Business Control

Verisure har ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom brand- och inbrottslarm. Faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med fler än 1,5 miljoner kunder och 6 500 anställda världen över, är vi nummer ett i europa. Verisure är en del av securitas direct group. Läs mer på www.verisure.se

verisure söker en prestigelös controller med fokus på resultat- head of business control. 

som head of business control på verisure sverige ab har du en nyckelroll i ett entreprenöriellt tillväxtföretag som karaktäriseras av engagerade medarbetare, snabba förändringar och med fokus på resultat. Detta förutsätter att du är en person som trivs i hetluften och är beredd på kavla upp ärmarna och arbeta hårt för att nå uppställda mål.

i tjänsten ansvarar du för enheten business control i de svenska bolagen verisure, securitas direct och verisure logistics och rapporterar direkt till ekonomichefen för samma bolag. Du säkerställer budget med tillhörande prognoser och sammanställer rapporter till respektive bolags ledningsgrupp samt till koncernledning och styrelse. Du arbetar nära affären och innehar förmågan att på ett pragmatiskt sätt synliggöra resultaten i bolagen. Vidare kommer du att ansvara för projekt av olika karaktär, till exempel performance management som syftar till att identifiera styrverktyg för att säkerställa fortsatt lönsam tillväxt. Tjänsten förutsätter såväl strategiskt som operativt fokus. Ditt ansvar innefattar även att leda och utveckla enheten business control till en controller funktion i världsklass.

du är förmodligen i början av din karriär och har höga ambitioner. Sedan din akademiska examen har du arbetat i ca fem år som business controller i ett snabbrörligt internationellt bolag. Som alternativ har du bedrivit kreativt revisionsarbete på högre nivå eller verkat i rollen som management konsult med finansiell inriktning. Du har erfarenhet av budgetprocesser samt av att skapa och presentera analyser och ekonomiska underlag till ledning och styrelse. Du är en socialt begåvad teamplayer med god kommunikativ förmåga. Din förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift är mycket god.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande.

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611