Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef Försäljning och Kommunikation

MedMera Banks uppdrag är att leverera medlemsnytta till kunderna och affärsnytta till Coop-butikerna genom att tillhandahålla attraktiva finansiella tjänster och produkter. MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till KF och bedriver sedan 2007 bankrörelse under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder konsumentkooperationens 3,2 miljoner medlemmar ett brett spektrum av finansiella tjänster. Förutom MedMera-kortet erbjuder banken kontoprodukter, privatlån, inköpskort för juridiska personer och mycket annat. MedMera Bank har idag ca 50 anställda och arbetar mycket tätt med den övriga koncernen.

  

MedMera Bank befinner sig i ett mycket spännande skede och söker nu en drivande ledare för bankens försäljnings- och kommunikationsavdelning. Du leder enheten via försäljningschefen och kommunikationschefen och har det yttersta ansvaret för enhetens budget och resultat. Under de kommande åren förväntas bankens kundunderlag att växa och nya produkter att introduceras till marknaden. I din organisation finns cirka 15 medarbetare samt en stor del outsourcade tjänster.

Du rapporterar till bankens verkställande direktör.

För att lyckas i rollen har du ingående erfarenhet av försäljning och marknadsföring från bank- eller finansbranschen i allmänhet och av kredit- och betalkortsaffären i synnerhet. Du är en trygg och modern ledarprofil och du har varit framgångsrik i dina tidigare chefsroller. Din personlighet är viktig och du är utåtriktad och samarbetsorienterad.

Vi erbjuder

Här får du arbeta i en nyckelroll med mycket inflytande i en tid präglad av framåtanda och förändring. Placeringen är vid Coops ljusa och luftiga huvudkontor i Solna Business Park

Kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet inom bank- och finansverksamhet med fokus på privatmarknad
  • Flera års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och kommunikation av finansiella tjänster
  • Stor erfarenhet av varumärkesbyggande och försäljningsdriven marknadsföring online
  • Bred och djup erfarenhet av kredit- och betalkort
  • Flera år i arbetsledande befattning 

Egenskaper

  • Stark egen drivkraft
  • Mycket målinriktad
  • Entusiasmerande
  • Social och utåtriktad
  • Relationsorienterad

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Arnold Sjölund på tel. 076-000 18 21 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611