Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Finance Manager

Brand factory group är ledande i norden på varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Med visuell kommunikation menar vi långsiktigt varumärkesbyggande kommunikation, t.ex. Skyltar och dekorer samt mer säljdrivande kommunikation i butik eller utomhus. Sedan starten 2003 har brand factory vuxit både organiskt och genom förvärv. Företaget har moderna produktionsanläggningar med hög kapacitet i farsta, linköping, finska esbo, danska målöv och estländska tallinn som säkerställer leverans av produkter av hög kvalitet till rätt pris. Bolaget har cirka 460 anställda och koncernen omsätter ca 850 miljoner sek.

Som finance manager på brand factory sverige har du totalansvaret för all redovisning och ekonomihantering samt controllerfunktionen i de svenska bolagen.

Du leder med fullt personalansvar arbetet på ekonomiavdelningen och har det övergripande ansvaret för utveckling och effektivisering av ekonomiprocesserna på den svenska redovisningsfunktionen. I rollen är du ansvarig för budget- och prognosarbete samt att aktivt stödja koncernens cfo i koncerngemensamma frågor.

Vi erbjuder

rollen som finance manager är en nyckelfunktion i ett expansivt företag med ett starkt varumärke som levererar spännande produkter och tjänster till de flesta av de stora och välkända företagen i sverige.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611