Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Distriktschef Göteborg

 

i rollen som distriktschef får du det övergripande ansvaret för att de strategiska, kvalitativa och resultatmässiga målen uppnås på våra hyrcenter i göteborgsområdet. Du planerar, leder och utvecklar arbetet inom våra olika affärsområden.

i fokus för dina arbetsuppgifter står ledarskap, struktur, planering och samordning. Du leder verksamheten mot en lönsam utveckling som kännetecknas av nöjda kunder, kvalitet och motiverad och kompetent personal. Du har fullt personal- miljö och budgetansvar och rapporterar till bolagets vd.

som person är du drivande och social med en förmåga att entusiasmera personal. Du är en ledare med personligt engagemang, en stark drivande kraft som tar plats och är lyhörd. Du stimuleras av stora utmaningar och är lösningsorienterad. Du kan hantera olika situationer och har alltid en passion för det du åtar dig.

Med en platt organisation är det delaktighet och egen insats som skapar möjligheterna. Du får jobba i ett företag som drivs av entreprenörsanda och korta beslutsvägar.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611