Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Distriktschef Göteborg

stavdal ab är en av sveriges största och mest kompletta uthyrare av moderna liftar, byggmaskiner, bodar med tillhörande kringutrustning och utbildningsservice. företaget har sedan starten 2004 vuxit kraftigt varje år tack vare att vi lyckats attrahera kompetenta och entreprenörsdrivna medarbetare och ledare som lever som de lär. idag finns våra anläggningar i stockholm, göteborg, malmö, lund, karlstad, jönköping och oslo. i övriga landet har vi partners med lokalkännedom som erbjuder vårt uthyrningskoncept. stavdal ägs av den svenska ledningen och är helt fristående från större koncerner. antalet anställda är ca 200 och vi växer med kunderna. läs mer på www.stavdal.se

 

i rollen som distriktschef får du det övergripande ansvaret för att de strategiska, kvalitativa och resultatmässiga målen uppnås på våra hyrcenter i göteborgsområdet. du planerar, leder och utvecklar arbetet inom våra olika affärsområden.

i fokus för dina arbetsuppgifter står ledarskap, struktur, planering och samordning. du leder verksamheten mot en lönsam utveckling som kännetecknas av nöjda kunder, kvalitet och motiverad och kompetent personal. du har fullt personal- miljö och budgetansvar och rapporterar till bolagets vd.

som person är du drivande och social med en förmåga att entusiasmera personal. du är en ledare med personligt engagemang, en stark drivande kraft som tar plats och är lyhörd. du stimuleras av stora utmaningar och är lösningsorienterad. du kan hantera olika situationer och har alltid en passion för det du åtar dig. du är kundmedveten och verkar för att sammansvetsa gruppen för att nå målen och uppfattas som en trygg ledare.

vi erbjuder

med en platt organisation är det delaktighet och egen insats som skapar möjligheterna. du får jobba i ett företag som drivs av entreprenörsanda och korta beslutsvägar.   

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511