Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningsansvarig

Pricer är det ledande företaget på världsmarknaden för elektroniska pris- och informationssystem för detaljhandeln. Pricers lösning ger med hög hastighet uppdatering av pris- och produktinformation till dina digitala hyllkantsetiketter, med bästa tänkbara läsbarhet och kontrast. Pricer erbjuder elektroniska displayer och hyllkantsetiketter. De erbjuder även lösningar och tjänster för effektiv kommunikation, hantering, prisoptimering och produktinformation i butik. Pricers kommunikationsplattform bygger på en tvåvägskommunikation för att säkerställa spårbarhet och en effektiv hantering av resurser. Pricers system syftar till att underlätta arbetet i butiken samt att öka butikens produktivitet.

din roll som försäljningsansvarig hos pricer innebär att du ansvarar för att underhålla och skapa långsiktiga relationer till pricers befintliga samt nya kunder inom dagligvaru- och detaljhandeln. Framförallt bearbetar du butiksägare och butikschefer. Du säljer pricers lösningar, tjänster och produkter som en kommunikationsplattform. Du ansvarar för försäljningen för den svenska marknaden. Du har eget budgetansvar och ansvarar för hela säljcykeln från behovsanalys, införsäljning, offerter, förhandling, avtal samt uppföljning så att du hela tiden säkerställer kundnöjdhet. Du arbetar nära befintlig samarbetspartner i försäljningsarbetet, den tekniska presales avdelningen och area sales manager, vilken du även rapporterar till. Du initierar och driver marknadsaktiviteter och deltar i mässor.

en förutsättning för att bli framgångsrik i denna roll är att du gillar att arbeta självständigt, ta egna initiativ och planera det egna arbetet. Du har förmågan att skapa långsiktiga relationer och är stark i att sälja ett värde och göra behovsanalysen. Du kan visa på pricers tjänster och produkter som en kommunikationsplattform.

Vi erbjuder

pricer är ett internationellt framgångsrikt bolag som är marknadsledande inom elektroniska prisoch informationssystem för detaljhandeln. Du får arbeta i en entreprenörmässig miljö med korta beslutsvägar samt högt till tak. Du blir en central nyckelperson i organisationen. Du kommer in i en spännande tid där marknaden är mogen för pricers kommunikationsplattform.

Kvalifikationer

 minst fem års erfarenhet av tjänsteförsäljning, varav meriterande om något år är inom b2b
• stort teknikintresse
 meriterande med tjänsteförsäljning från detalj- eller dagligvaruhandeln

Egenskaper

 självgående med stor initiativkraft
 tävlingsinriktad och driven med stor vilja att lyckas
 stort mod, ta många kontakter och vara orädd
 glad och positiv
 uthållig

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med maria oskarsson, tel 076-000 18 13 eller lazian ibrahim, tel. 076 000 18 08. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar löpande.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611