Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Distriktssäljare till region Öst

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med ca 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder globalt. Ca 4 miljoner miljon brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter eller tjänster. Tunstall Nordic är en del av Tunstall Healthcare Group, med huvudkontor i Malmö. Vi är verksamma i Sverige, Danmark och Finland samt har partners i Norge och på Island. Vi finns representerade på ett flertal orter i respektive land. I Sverige har vi ca 250 anställda varav 150 på vår trygghetscentral i Örebro. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi omsätter ca 300 mkr i Sverige 2014. Läs mer på www.tunstallnordic.com

Tunstalls affärsidé är att leverera världsledande teknik och tjänster för att möta vård- och omsorgsbehov hos äldre och funktionshindrade personer idag och i framtiden. Det gör man för att man vill se en värld där människor har friheten att leva sitt liv till fullo på en plats de själva har valt. Delar du Tunstalls värderingar kan rollen som distriktssäljare vara något för dig!

Vi tror att du bor i Linköping eller någonstans i Östergötland. Du blir ansvarig för att sälja Tunstalls helhetslösningar inom region Öst som sträcker sig från Kalmar i söder, över Östergötland och upp till södra Stockholm.

Tunstall har en bred tjänsteportfölj som innehåller allt från personlarm och trygghetstelefoner till plattformsoberoende kommunikationslösningar och nyckelfria lås. Man erbjuder också larmhantering och driver Sveriges största trygghetscentral i Örebro. Kunderna är kommuner, privata vårdbolag och byggentreprenörer som projekterar nya äldreboenden. Du besöker och knyter långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Du träffar socialchefer, verksamhetschefer, inköpare, men också IT-chefer och kommunpolitiker. Med din strategiska höjd kan du förmedla kundnyttan och värdet av Tunstalls helhetslösningar och diskutera kundernas behov samt föreslå specifika lösningar. Lösningar som inte bara är bra för de äldre, utan som dessutom effektiviserar verksamheten och ökar lönsamheten för de organisationer och företag som använder Tunstalls tjänster. 

Du är ensam säljare på ditt distrikt men har ett nära samarbete med Tunstalls specialistsäljare, tekniker och serviceorganisation. Kring offentliga upphandlingar samarbetar du med Tunstalls Bid Managers.

För att lyckas i rollen behöver du vara en engagerad, affärsmässig, självständig person med stor affärsförståelse och ett mycket stort eget driv. Du gillar att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl kunder som med kollegor. Du förstår konceptförsäljning och har erfarenhet av långa säljcykler. Du drivs av värderingar och har ett intresse kring samhällsfrågor, välfärd och politik och förstår hur det relaterar till kundernas situation.

Tunstall har en mycket stark marknadsposition i Sverige – mycket beroende på att man har en har en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och arbetsglädje. Du får stor frihet under ansvar och förväntas prestera mot den budget du ansvarar för. Tunstall Nordic är en platt, slimmad entreprenöriell organisation med högt i tak där du har möjlighet att göra dig hörd, bidra och göra skillnad.

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom juridik och/eller ekonomi. Lång arbetslivserfarenhet kan väga upp avsaknad av utbildning.
 • Erfarenhet av tjänsteförsäljning av lösningar och koncept mot offentlig sektor och/eller B2B.
 • Erfarenhet av långa relationsbyggande säljcykler
 • Förståelse för LoU
 • Förståelse för IT och moderna kommunikationsplattformar. Erfarenhet av ”Telehealth” eller liknande är meriterande men inget krav.
 • Generalist hellre än specialist
 • Samhällsintresse
 • Körkort

Egenskaper

 • Självständig med stort eget driv och stark initiativkraft
 • Kommunikativ och relationsinriktad
 • Affärsmässig med strategisk höjd
 • Lyhörd och flexibel
 • Prestigelös

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Ferntoft, rekryteringskonsult på K2 Search AB, tel. 0760-001817. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så ansök snarast på www.k2search.se/aktuella-uppdrag/.

 

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 0