Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklingsansvarig Blended learning

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola med rötter i Göteborgs universitet.  Verksamheten bedrivs i ett aktiebolag som är ägt av den ideella stiftelsen IHM. 2013 omsatte IHM 151 Mkr och hade 4 000 deltagare i öppna och företagsanpassade program. Varje år deltar ca 300 föreläsare och lärare från näringslivet på IHMs egna skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

På IHM utbildas människor i yrkeslivet inom affärsmannaskap, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, affärsekonomi och mycket mer. IHM är ett mycket välkänt varumärke i näringslivet och många organisationer söker medarbetare som gått på IHM eller skickar sina medarbetare hit för vidareutbildning.

 

Rollen som Affärsutvecklingsansvarig blended learning är central i IHM’s arbete med att vidareutveckla erbjudandet till företagsmarknaden och möta kraven som ställs på en modern utbildningsaktör. I samarbete med konsultorganisationen, kunder och partners ansvarar du för utvecklingen och implementering av blended learning. Du driver det interna förändringsarbetet vilket ytterligare skall förstärka utvecklingen.

Rollen är mångfacetterad, affärsorienterad och omväxlande. Du deltar i kundarbetet, leder workshops med kunder för att utveckla innehåll i e-learning-moduler och designar blended learningupplägg. Du ansvarar för relationerna med IHM’s partner inom området och är beställare av utvecklingsinsatser. Din framgång mäts i andel blended learninglösningar, kvalitet och marginaler.

Vi erbjuder

• En ansvarsfull roll i ett företag med mycket starkt varumärke

• En spännande utmaning – att vara med och bygga IHM’s framtid

• Ett kvalificerat uppdrag där du utvecklar affärskritisk del av IHM’s erbjudande

Vi söker dig som har

• God kännedom om LMS och e-learning

• Affärsmässigt förhållningssätt och vana av att arbeta på företagsledningsnivå

• God verksamhetsförståelse

• Förmåga att se utbildningsinsatser med mätbara effektmål

• God kommunikativ och pedagogisk förmåga

• Eftergymnasial utbildning – gärna IHM

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Maria Lidgren, tfn 0735-32 09 49 eller Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05.  Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.