Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Researchkonsult

k2 search ab är ett av nordens ledande headhunting- och searchföretag med sju kontor i norden samt representation i 30 länder via partnerföretag inom cfr global executive search. företaget grundades 1996 och består idag av 42 konsulter med stor erfarenhet från såväl näringsliv som professionell rekrytering av chefer, specialister och kvalificerade säljare. gemensamt är att vi alla brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar utveckling och framgång. vi ingår i wise group ab, noterat på omx first north premier. läs mer på www.k2search.se

 

som researchkonsult på k2 search är du specialist på företag inom svenskt näringsliv samt på karriärvägar och trender på arbetsmarknaden. arbetet är projekt- och teambaserat där du i nära samarbete med en rekryteringskonsult ansvarar för en professionell och högkvalitativ rekryteringsprocess gentemot såväl kund som kandidat.

din huvudsakliga arbetsuppgift är att med ett stort engagemang kartlägga, identifiera och attrahera potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag. detta innebär att du lägger stor vikt vid att analysera marknaden utifrån det specifika rekryteringsuppdraget, proaktivt kontaktar och bygger relation med potentiella kandidater och utifrån telefonintervjuer genomför ett första urval.

som en del av researchgruppen driver du olika interna förbättrings- och effektiviseringsprojekt och arbetar aktivt för att tillgängliggöra information från varje searchprocess. vidare förväntas du bidra i marknadsbearbetningen för att stärka k2 searchs position i västsverige och tillsammans med dina kollegor verka för en långsiktig positiv utveckling.

vi erbjuder

en ansvarsfull, innehållsrik och omväxlande roll i ett tillväxt- och affärsorienterat företag vars ledstjärnor är passion, kunskap, kvalitet och långsiktighet. för att lyckas och trivas hos oss bör du tycka om att arbeta i en dynamisk och föränderlig kultur med korta beslutsvägar, tydliga mål och höga krav. för rätt person finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. 

kvalifikationer

  • akademisk examen
  • minst två års arbetslivserfarenhet efter examen från tjänstesektorn, gärna b2b
  • intresse för att arbeta kundnära och mycket kontaktintensivt
  • van att arbeta i föränderliga miljöer

egenskaper

  • affärsorienterad och professionell
  • analytisk och strukturerad
  • säljande kommunikativ personlighet
  • uthållig och möjlighetsorienterad
  • modig, drivande och nyfiken

 

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id508