Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Stockholm

kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. företaget grundades 1942 av jarl och evy andersson. vi är ledande i europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar. idag inreder vi alla typer av arbetsplatser, kontor, skola/utbildning och vård/omsorg. kinnarps har ca 2 500 anställda och omsättningen 2012/2013 uppgick till 3,8 miljarder sek. koncernen uppfyller de ledande miljömärkningarnas krav och är certifierat enligt fsc®, iso 9001 och 14001. läs mer på www.kinnarps.com


vi söker nu en regionchef -  stockholm för kinnarps interiors verksamhet. verksamheten är inne i en förändringsperiod, där organisationen utvecklas i syfte att öka försäljningen. nuvarande regionchef - stockholm har gått vidare och har tagit över ansvaret för hela den svenska försäljningsorganisationen och vi söker nu en ersättare för honom. i rollen som regionchef stockholm ansvarar du för att utveckla försäljningen för stockholmsregionen tillsammans med 45 duktiga medarbetare som idag säljer för 320 mkr. du rapporterar till sverigechef och kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen.

vi erbjuder

du kommer in i en intensiv förändringsfas och får vara med och driva denna från början. det är en intressant b2b verksamhet, med möjlighet att arbeta i ett internationellt och genuint företag med stark värdegrund och ett mycket starkt varumärke där du får vara med och utveckla en säljorganisation med erfarna människor.

dina viktigaste uppgifter är att aktivt utveckla säljledarna och säljteamen samt driva utvecklande affärer mot befintliga såväl som nya kunder med fokus på lönsamhet och kundnöjdhet. i din roll som ledare är du en tydlig lagspelare och coach som motiverar och stimulerar teamet till framgång.

du verkar operativt i den dagliga verksamheten för att ha direktkontakt med marknaden och du blir ytterst ansvarig för kinnarps imponerande showroomverksamhet i regionen. nu även med nytt aktivitetsbaserat kontor. du kommer att ha ett tätt samarbete med regionens supplychain funktion och därmed ha stor påverkan och insyn i kundernas leveranser och upplevelse av kinnarps interior som helhet.

kvalifikationer

  • ledarerfarenhet och förmåga att coacha och entusiasmera
  • erfarenhet av kvalificerad försäljning inom b2b
  • kunskap inom budgetering, planering och uppföljning av verksamhet
  • förmåga av att göra lönsamma affärer
  • kvalificerad relevant utbildning

egenskaper

  • coachande ledarstil
  • affärs- och resultatorienterad
  • prestigelös
  • kommunikativ och socialt utåtriktad
  • beslutsmässig och tävlingsinriktad

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id509 2