Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Platschef

Greencarrier är en av nordens största privatägda transportgrupper med över 800 anställda i fjorton länder. Företaget har huvudkontor i göteborg där företaget också grundades år 2000. Vi erbjuder globala transportlösningar med alla transportslag, med fokus på transporter till och från östeuropa, centralasien och kina. Vår största tillgång är vår kunniga personal och med deras hjälp kan vi erbjuda våra kunder de bästa transportlösningarna med personlig service och stort engagemang. Vi värdesätter också att ha roligt tillsammans på jobbet. Allt detta avspeglas i våra kärnvärden: humor & glädje, engagemang och delaktighet.
Greencarrier freight services erbjuder flexibla transport- och logistiklösningar inom sjö, bil, flyg och inom olje- & gasprojekt samt inom terminal och hamnlogistik.

Vi erbjuder

greencarrier är en framgångssaga som gått från noll till sin nuvarande storlek och marknadsposition sedan etableringen år 2000. Ambitionen är att fortsätta på sin spännande tillväxtresa genom aktivt säljarbete och genom fortsatta förvärv. De viktigaste konkurrensfördelarna för att attrahera nya kunder har varit och är en hög servicenivå och tillgänglighet och att förstå kundernas behov. Som platschef får du möjlighet att vara med i ett vinnande lag som präglas av affärsmässighet i kombination med positiv laganda och prestigelöshet. Du ansvarar för kontorets verksamhet och för det ekonomiska resultatet. För att du ska trivas och utvecklas måste du ha en tydlig sälj- och affärsinriktning i kombination med en stark vilja och erfarenhet av att leda och utveckla ditt team. Du arbetar idag förmodligen inom transport- speditions- eller logistikbranschen, gärna inom sjö och flyg.    

Kvalifikationer

  • minst fem års branscherfarenhet i någon form av personalledande roll
  • erfarenhet och intresse av försäljning och att göra affärer
  • förmåga att leda och coacha ett erfaret team av speditörer och säljare
  • förmåga att skapa och utveckla kontakter, såväl internt som externt

Personliga egenskaper

  • intresserad av att leda och utveckla medarbetare
  • målmedveten och drivande
  • kommunikativ, tydlig och lyhörd
  • lösningsorienterad
  • prestigelös
  • strukturerad

om du vill ha mer information om tjänsten, kontakta k2 search ab, arne nordström, 070-69 89 200 eller ken ahl, 073-540 52 80. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611