Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager (KAM)


imi hydronic engineering (fd ta hydronics) har bildats av tre starka varumärken med tre unika kompetenser: ta som är marknadsledande på hydroniska lösningar över hela världen, heimeier, en av världens största tillverkare av radiatorventiler och termostater och pneumatex som är experter på tryckhållning och vattenkvalitet. imi hydronic engineering är en del av den internationella koncernen imi plc. med ca 15 700 anställda och en omsättning på dryga 25 miljarder sek. många av världens mest kända och ikoniska byggnader använder ta hydronics lösningar, bland dessa kan nämnas ett flertal flygplatser, turning torso i malmö samt taipei 101 tower i taiwan (en av världens högsta byggnader). imi plc. är noterat på londonbörsen som ett av de 100 största bolagen. läs mer på www.tahydronics.com 

 

i rollen som kam för energimarknaden kommer du aktivt att bearbeta energidistributionsbolagen i sverige för att sälja in hela imi hydronic engineerings produktsortiment. du blir ansvarig för att utveckla ett nytt kundfokus i sverige, inklusive att etablera en ny affärsmodell där samarbetspartners blir en avgörande framgångsfaktor. Övrig tid ägnar du åt att arbeta mot de större fastighetsbolagen (vasakronan, akademiska hus, riksbyggen m fl) samt att inom delar av stockholmsområdet sälja in hela imi hydronic engineerings sortiment.

vi erbjuder

en möjlighet att arbeta i en internationell koncern med premiumvarumärken inom hvac/inomhusklimat där din erfarenhet och kunskap som kam blir avgörande för regionens framgång. kam-rollen är ny och är ett led i en viktig satsning på den nya säljorganisationen i sverige och för att växa hela ta hydronics som premiumvarumärke inom fastighetsbolag och på energimarknaden.

kvalifikationer

du har troligvis arbetat i en motsvarande roll inom hvac-området där du kombinerat din kunskap inom teknik med att göra affärer med långsiktigt fokus. du är förtrogen med branschen där vi gärna ser att du har minst 5 års erfarenhet efter högskolestudier, gärna som försäljningsingenjör eller kam. vi ser gärna att du har en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. ett extra plus är om du arbetat tidigare i en större internationell koncern.

egenskaper

– driven med mycket energi
– uthållighet
– resultatorienterad
– informell och prestigelös med en professionell framtoning

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 3