Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager

Drive Management startade 2001 och är ett partnerägt managementkonsultbolag med ett fokus – markanta resultatförbättringar genom utveckling av framgångsrika beteenden hos chefer och medarbetare. Drive Management arbetar med välkända uppdragsgivare som Länsförsäkringar, Johnson & Johnson och E.ON. Läs gärna mer om oss på www.drive.se

Vill du vara med och bygga företag? Har du ett väletablerat nätverk och gedigen vana av att sälja konsulttjänster på hög nivå? Då kan det här vara en roll för dig!

Till Drive Management söker vi en nyckelperson som, med fokus på att etablera Performance Excellence på marknaden, kommer att vara starkt bidragande till Drive Managements fortsatta tillväxt. Som Sales Manager genomför du hela införsäljningsprocessen från första kontakt till skrivet avtal, därefter lämnar du över till projektledare för utförande. Du kvarstår som kundansvarig och garant för leveranserna. Konsulter och projektledare tar du med dig i införsäljningsprocessen där de behövs. I rollen förväntas du bidra till att utveckla och effektivisera Drive Managements försäljning. Du rapporterar direkt till VD och rollen innefattar i nuläget inget personalansvar.

För att lyckas i rollen har du vana av behovs- och lösningsorienterad tjänsteförsäljning, där din trovärdighet kombinerat med din förmåga att kunna påvisa effekten av lösningen i form konkreta resultatförbättringar blir avgörande för kundens köp. Du är en lagspelare och relationsbyggare med ett väletablerat nätverk bland försäljnings- och affärsområdeschefer i större och mellanstora företag i Sverige.

Vi erbjuder

Drive Management är ett väletablerat, mindre managementkonsultföretag med hög specialistkompetens om vad som driver framgång i företag. Här arbetar man med stor passion för att göra skillnad hos sina kunder som drar fördel av tydliga och direkta resultatförbättringar. Här har du möjlighet att komma in i ett skede då plattformen är lagd med välutvecklade lösningar och en tydlig struktur på plats samt flera välkända starka företag som referenskunder. Du får en nyckelroll med stort mandat att göra skillnad i den fortsatta tillväxten och utvecklingen på marknaden. Rätt kandidat erbjuds förmånliga villkor, trevliga och erfarna kollegor och en arbetsplats vid Skeppsbron.

Kvalifikationer

 • Dokumenterad flerårig erfarenhet från försäljning på konsultbolag
 • Erfarenhet av lösningsförsäljning där affären uppgått till minst 1 mSEK
 • Har ett etablerat nätverk på högre nivå i Sveriges näringsliv
 • Van att genomföra nyförsäljning på mellanstora och större företag
 • Van vid att belägga andra konsulter

Egenskaper

 • Målorienterad
 • Teamspelare
 • Förtroendeingivande
 • Högt eget driv
 • Ansvarstagande
 • Relationsskapare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Annika Stålhandske Holm på tel.076-525 90 51 eller Anders Hollqvist på tel. 073-5143309 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611