Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektchef region syd – Kommersiella projekt

veidekke är skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 21 miljarder nok 2013. veidekke i sverige har ca 1 200 anställda och en omsättning på ca 4,3 miljarder sek 2013. veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet. och det är en grund som ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas.


veidekke entreprenad söker en projektchef region syd - kommersiella projekt

veidekke expanderar i regionen och behöver nu förstärka organisationen med denna roll som projektchef.

vi söker dig, en erfaren, målmedveten projektchef. du är med i tidigt skede och planerar och bereder ditt projekt. du upprättar en produktionsbudget utifrån en värderingskalkyl och tidplanerar arbetet i samarbete med dina medarbetare på projektet. att du involverar dina medarbetare och arbetar i samverkan med kund är för oss en självklarhet. du sköter den dagliga kontakten med kunden och har hela ansvaret för att produktionen arbetar enligt plan. du arbetar självständigt, men enligt företagets rutiner.

dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och du arbetar bland annat med tidplanering, beredning, ekonomi, kvalitet, miljö och sist men inte minst arbetsmiljö och ledarskap.

vi erbjuder

ett utvecklande och stimulerande arbete i ett veidekke med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

i veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. vi involverar våra medarbetare, kunden, leverantörer och ue och resultatet blir högre lönsamhet, bättre kvalitet, färre olyckor och stora tidsvinster samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet.

din bakgrund

vi tror att du har flerårig erfarenhet inom byggbranschen och van vid att ha ett övergripande ansvar inom projektledning och projektutveckling. du har goda kunskaper inom ekonomi, förhandling, planering samt kvalitet i projekten. du har ledarerfarenhet med ett coachande förhållningssätt samt ett genuint intresse för människor. du har en god teknisk förståelse samt är van att arbeta när kund i projekten. vi ser gärna att du har en relevant byggnadsteknisk ingenjörsutbildning.

egenskaper

du är en driven och affärsmässig person som kan entusiasmera och engagera dina medarbetare så att de trivs på sin arbetsplats och presterar på topp. att du är en tydlig, lösningsorienterad ledare med teamet och kunden i fokus är viktigt. du är även en social person som har lätt att ta människor och du är kreativ samt har förmågan att tänka i nya banor. vi ser framför oss att du är ödmjuk och resultatorienterad samt att du gärna delar med dig av dina erfarenheter och engagemang.

övrigt

placering i lund.

alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

ansök tjänsten på www.k2search.se

då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 3