Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Entreprenadingenjör region syd – Kommersiella projekt

veidekke är skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 21 miljarder nok 2013. veidekke i sverige har ca 1 200 anställda och en omsättning på ca 4,3 miljarder sek 2013. veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet. och det är en grund som ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas.

 

veidekke entreprenad söker en entreprenadingenjör region syd - kommersiella projekt


veidekke expanderar i regionen och behöver nu förstärka organisationen med denna roll som entreprenadingenjör.

syftet med tjänsten är att ansvara/coacha för att det administrativa arbetet på projektet sker på ett affärsmässigt och strukturerat sätt. det ställer krav på praktisk kompetens såsom att kunna utföra enklare projektering, vara väl insatt i kma-frågor (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) och kunna ta ansvar för inköp. vidare bör du kunna upprätta en produktionsbudget, ta fram produktionstidplaner och göra avstämningar av såväl ekonomi som tid. dessutom har du har en bred teknisk kompetens och kan leda och styra olika arbetsuppgifter mot mål. du kan lätt sätta dig in i kundens behov och förväntningar och har en god analytisk förmåga.

vi erbjuder

du får möjlighet att vara med i tidiga skeden i projekteringsskedet.

ett utvecklande och stimulerande arbete i ett veidekke med spännande och dynamisk arbetsmiljö, ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

i veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. vi involverar våra medarbetare, kunden, leverantörer och ue och resultatet blir högre lönsamhet, bättre kvalitet, färre olyckor och stora tidsvinster samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet.

din bakgrund

vi söker dig som har en byggnadsteknisk ingenjörsutbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet från byggbranschen. vi ser gärna att du arbetat i produktionen sedan tidigare.

egenskaper

vi tror att rätt person trivs i en specialist roll. du är en affärsinriktad, drivande, initiativrik och serviceinriktad person. vidare är du en kostnadsmedveten och ekonomiskt sinnad person med ett strukturerat arbetssätt.

övrigt

alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

ansök tjänsten på www.k2search.se

då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 2