Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Norden


qleanair scandinavia is a swedish company that develops, designs and sells solutions for clean and controlled environments. the product portfolio consists of industrial air cleaners, protection against passive smoking, and adaptable cleanroom solutions. we are a world leader in addressing specific environmental and health & safety issues, and we do this by providing technology that refines and purifies air into the high quality you would naturally expect to breathe. no matter where you live or work our job is to provide you with a clean air solution. for more information:www.qleanair.se
 

qleanairs försäljningschef för den nordiska marknaden utvecklas inom företaget och därför söks dennes ersättare. som försäljningschef norden får du stor möjlighet att genom ditt ledarskap sätta din prägel på säljningsorganisationen. du har mandat att fortsätta bygga och driva försäljningen utifrån en kontrollerad men expansiv plan, och i och med att qleanair är ett utvecklingsorienterat företag har du stora möjligheter att påverka. de kommande åren är förväntan stor att produktområdet airqlean+ skall ha en mycket stark tillväxt på marknaden. du kommer därför in i företaget i ett skede då du får ansvar för uppbyggnaden av ett nytt affärsområde.

som försäljningschef är du delaktig i många ansvarsområden inom företaget och har kontaktytor både internt och externt. i rollen ingår att stötta säljarna att uppnå sina individuella försäljningsmål samt att säkerställa att qleanairs övergripande strategier och mål infrias. qleanair är ett entreprenöriellt företag och som försäljningschef, liksom övriga anställda, tar man ett mycket stort ansvar. fokus är till stor del ledarrollen och då krävs förståelsen för säljarnas vardag och säljmetodik, vilket medför att ett stort antal resor inom norden ingår i tjänsten. för att ytterligare stärka förståelsen för qleanairs verksamhet ingår även eget säljarbete i tjänsten.

vi erbjuder

qleanair är ett dynamiskt företag med entreprenöriell anda. företaget har en ambition att företagets medarbetare ska känna att de kan påverka och bidra till företagets utveckling. arbetssättet är affärsorienterat och med en helhetsförståelse för mål och visioner. du arbetar nära marknads- och kommunikationschefen som bistår i arbetet med marknadsbearbetning och kampanjer.

kvalifikationer

  • gedigen kännedom om b2b-försäljning samt praktisk erfarenhet av säljarbete.
  • dokumenterad erfarenhet av att leda säljare och att genomföra sambesök.
  • kunskaper inom medarbetar- och lönesättandesamtal.
  • tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning och abonnemangs- och/eller licensstrukturer är meriterande.

egenskaper

  • coachande förhållningssätt.
  • pådrivande för att säkerställa resultat.
  • prestigelös och prestationsinriktad.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med maria oskarsson på k2 search ab, tel. 076-000 18 13. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast. ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611