Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Logistikchef

hydroscand grundades i stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i skandinavien. med en omsättning på 195 miljoner euro (2013), 120 filialer, mer än 400 återförsäljare och drygt 1 000 anställda servar vi över 21 000 kunder i europa, asien och afrika. vi har som målsättning att alltid finnas nära kunden och våra butiker är alla utrustade med komplett lager och moderna maskiner. vår personal har bred erfarenhet och mycket kunskap inom slang och ledningskomponenter.

det går bra för koncernen och som en följd fortsätter expansionen på såväl den svenska som globala marknaden.

i rollen som logistikchef blir du en nyckelperson i koncernen med stort ansvar för löpande effektivisering, harmonisering och lean-styrning av verksamheten. du kommer att få stort inflytande och mandat i urval av leverantörer för spedition, transport, emballage och lagerinredning. ytterligare ett centralt ansvarsområde är driften och utvecklingen av centrala affärssystem.

ditt primära geografiska ansvarområde är den svenska organisationen men du kommer också att vara involverad i koncernspecifika utvecklingsprojekt.

du kommer sannolikt från en framgångsrik logistik- eller lagertjänst i en större butiks- eller filialkedja och sannolikt som logistik- eller lagerchef. som person är du en naturlig och trygg ledare som gjort sig ett namn som någon som alltid levererar i såväl vardagen som i projektrelaterade miljöer. till din läggning är du affärsinriktad och har inga problem med att arbeta självständigt i din ledarroll.

du har inga problem med resande i tjänsten vare sig med din tjänstebil, flyg eller tåg. du blir en aktiv medlem i ledningsgruppen och rapporterar till koncernchefen.

vi erbjuder

detta är en omväxlande tjänst i en internationell, expanderande och lönsam koncern. du får mycket frihet i en prestigelös organisation som växt oavbrutet sedan 1969.

kvalifikationer

  • ingående erfarenhet av arbete i en logistikfunktion
  • erfarenhet av att driva större koncerngemensamma projekt
  • ledarerfarenhet
  • goda kunskaper i engelska
  • meriterande med erfarenhet av budget och siffror

egenskaper

  • positiv och entusiasmerande
  • stark drivkraft
  • teamspelare
  • naturlig ledare

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arnold sjölund på k2 search ab, tel. 0760-00 18 21. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast. ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511