Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Butiks- & exponeringsansvarig Sverige & Danmark

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med en omsättning på 195 miljoner Euro (2013), 120 filialer, mer än 400 återförsäljare och drygt 1 000 anställda servar vi över 21 000 kunder i Europa, Asien och Afrika. Vi har som målsättning att alltid finnas nära kunden och våra butiker är alla utrustade med komplett lager och moderna maskiner. Vår personal har bred erfarenhet och mycket kunskap inom slang och ledningskomponenter.

I rollen som butiks- och exponeringsansvarig får du ett viktigt ansvar att säkerställa att Hydroscands 49 butiker i Sverige och tre i Danmark har den bästa varuexponeringen vid varje givet tillfälle. Du får även ett stort ansvar för planering, inköp och försäljning av strategiska kringprodukter till butiksledet. Sammantaget blir du en mycket viktig länk mellan huvudkontoret i Sköndal och butikerna i Sverige och Danmark i en snabbt expanderande och lönsam koncern med anrik historia. Du reser frekvent inom Sverige och Danmark och deltar regelbundet i förekommande mässor. Då Hydroscand etablerar nya butiker i Sverige och Danmark är du delaktig från planeringsstart.

Du kommer sannolikt från butiksledet i en större butikskedja, kanske som kategoriansvarig, och har därmed stor förståelse för hur viktig det kan vara med enhetliga och affärsmässiga butiker. Som person är du en prestigelös människokännare som hjälper andra med din energiska och diplomatiska läggning. Du är metodisk och hanterar kortare arbetstoppar med bibehållet lugn och fokus. Du har inga problem med resande i tjänsten vare sig med bil, flyg eller tåg. Du rapporterar till Hydroscands marknadschef.

Vi erbjuder

Detta är en omväxlande tjänst i en internationell, expanderande och lönsam koncern. Du får mycket frihet i en prestigelös organisation som växt oavbrutet sedan 1969.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av försäljning och exponering i en större butikskedja
  • Ledarerfarenhet
  • Goda kunskaper i engelska är ett krav.
  • Meriterande med erfarenhet av budget och siffror
  • Strategisk förståelse för butiksexponering

Egenskaper

  • Positiv och entusiasmerande
  • Stark drivkraft
  • Teamspelare
  • Prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Arnold Sjölund på K2 Search AB, tel. 0760-00 18 21. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611