Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Art Director

Aj produkter ab med huvudkontor i halmstad i sverige är ett familjeföretag som startades 1975 och som idag har utvecklats till en koncern med 26 bolag, 525 anställda och en omsättning på 1,3 miljarder sek. Företaget verkar i 18 länder och är en ledande leverantör inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen produktion av möbler, skåp och hyllor. Genom hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och en god och personlig service har aj produkter både nöjda återkommande kunder såväl som motiverade och engagerade medarbetare.

För att lyckas i rollen

behöver du vara en nyfiken, engagerad och kreativ person med god kunskap om strategisk kommunikation. Ditt engagemang i företaget och din förståelse för säljande kommunikation, produkter och kunder gör att du kommer att inspirera andra. Du kommer att arbeta framåtriktat med idéer, konceptuell utveckling och olika kampanjer. Du har en förmåga att finna rätt formspråk, känsla och tonalitet som passar aj produkter. Det är viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att förankra dina idéer både uppåt och i sidled i organisationen på ett strategiskt och pedagogiskt sätt. Du lyssnar gärna på andra och kan ta till dig andras åsikter. Ansvarsfull och kvalitetsmedveten är andra ord som beskriver dig. Tillsammans med de andra i teamet kommer du att ansvara för att vi har en säljande kommunikation på exempelvis mässor, i kataloger, annonser, utomhusmedia, i reklamfilm och radioreklam, på webben, sociala medier och i andra digitala sammanhang.  

på marknadsavdelningen arbetar idag 22 personer. Kommunikationsvägarna är många. Internt kommer du att samarbeta med ledning, kollegor, med projektansvariga samt med kollegor inom andra funktioner.

Förutom beskrivningen av dig ovan, vill vi att du har relevant eftergymnasial utbildning till art director alternativt designer. Har du även en akademisk utbildning inom marknadsföring, design/grafisk form eller liknande är det ett plus i kanten. Du har ca 5 års arbetslivserfarenhet som ad på reklambyrå eller inhousebyrå där du jobbat med främst b2b, men gärna också b2c och retail. Du har erfarenhet av kommunikation i många olika kanaler och förståelse för webb och digital kommunikation. Vi vill gärna att du har kunskap inom rörliga media och erfarenhet av samarbete med fotograf. Då vi är en internationell koncern är förståelse för internationell verksamhet meriterande.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2