Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Teamledare – drift och process


lindorff grundades 1898 av eynar lindorff. företaget har växt från att vara ett litet kontor i norge till att bli en ledande europeisk koncern som finns representerade i tolv länder och har över 3 000 anställda, varav ca 240 anställda i sverige. vi erbjuder tjänster i hela kedjan av kredithantering och relaterade tjänster, våra tjänster sträcker sig från kundurval till kreditbedömning, fakturering, påminnelser, inkasso, portföljhantering, kundservice, fakturahantering och inkasso till efterbevakning och köp av fordringar. huvudkontoret är beläget i göteborg. 

för att stärka vår organisation söker vi nu en teamledare - drift och process.                

din roll som teamledare innebär att du leder det dagliga arbetet tillsammans med sex mycket kvalificerade och kunniga kollegor. du är både delaktig och drivande i det dagliga arbetet och leder driftsmöten på daglig basis. organisationen är resultatfokuserad och arbetar i högt tempo, och i din roll ligger att skapa engagemang och driv i gruppen för att nå kortsiktiga och långsiktiga mål. stor vikt läggs vid arbete med tester och att våra testprocesser fungerar optimalt. du har även ägarskap för övriga processer, och att strategiskt utveckla dessa inom ditt ansvarsområde.  du ingår i ledningsgruppen för it-avdelningen. 

vi erbjuder

lindorff erbjuder ett utvecklande och spännande uppdrag där du kommer att ha en viktig roll för utvecklingen av lindorffs erbjudande och att kunderna får den service de önskar. företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, prestigelös och välkomnande atmosfär, av hög tillväxt och kundorienterat högt tempo. för att trivas bör du tycka om att arbeta i en kultur med stor frihet under ansvar, stort fokus på att leverera resultat och ett stort engagemang för kunden högt på agendan.

kvalifikationer

 • systemvetare eller motsvarande kompetenser
 • gedigen erfarenhet inom sql
 • van vid och trivs med ett agilt arbetssätt
 • gedigen erfarenhet av it-drift, utveckling och testprocesser
 • ledarerfarenhet
 • meriterande: branscherfarenhet, dba, nova, datawarehouse

egenskaper

 • engagerad
 • ansvarstagande
 • trygg i din kompetens
 • beslutsför
 • strukturerad

 

i denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. önskar du mer information om uppdraget, kontakta rekryteringskonsult bengt olander tel 0760 – 00 18 15 eller helen tånghed gunnarsson tel. 0760 00 18 15.  alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. välkommen med din ansökan på www.k2search.se

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 0