Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Lokaluthyrare – Kommersiella lokaler

Göteborgs Lokallots matchar företags behov och identitet med utbudet av lediga lokaler i Göteborgsområdet och hittar den bästa lokalen för just ditt företag. Genom vårt omfattande nätverk och engagerade personal är vi efter 25 år i branschen marknadsledande i Göteborg. Vi samarbetar med majoriteten av Göteborgs fastighetsägare. Om ni behöver byta lokal under pågående hyresavtalstid kan vi hjälpa till med den processen också. För lokalsökande företag är tjänsten kostnadsfri. Lokallots hjälper lokalsökande företag att finna nya lokaler. Arbetet inleds med en noggrann behovsanalys, därefter presenteras ett antal förslag och ganska så snart är hyresgästen redo att flytta in i sina nya lokaler. Som komplement till lokalförmedling erbjuder vi fastighetsrådgivning och fastighetsutveckling, vid en framtida försäljning.

 

Vi söker nu en Lokaluthyrare – Kommersiella lokaler.

Som Lokaluthyrare – Kommersiella lokaler kommer du att vara en viktig del av Göteborgs Lokallots uthyrningsteam. Rollen innebär ansvar för uthyrning och förmedling av mindre- och mellanstora kommersiella lokaler i Göteborg med omnejd. Tjänsten innefattar både att ta hand om inkommande förfrågningar och att söka upp presumtiva hyresgäster. Vidare innebär tjänsten att boka och genomföra visningar samt att hålla sig uppdaterad på det aktuella lokalutbudet i Göteborg.

Vi erbjuder

Göteborgs Lokallots är ett mindre entreprenörsstyrt bolag med fina lokaler centralt i Göteborg. Arbetet är passande för dig som trivs i en sälj- och serviceinriktad roll med många kontaktytor. Du har en god förhandlingsförmåga, är kommunikativ och har ett öppet sätt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av försäljning B2B och att driva försäljningsprocesser
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande
  • Affärsinriktad
  • Serviceinriktad
  • Engagerad och initiativrik
  • Kommunikativ
  • Tjänsten kräver körkort

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Lena Serner på K2 Search AB, tel. 0702-900 995 eller researchkonsult Sara Elliot tel. 0706- 946 126. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Sök tjänsten på www.k2search.se

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2