Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadschef med försäljningsinriktning inom retail – DVH/ Servicehandeln

Hemmakväll är en rikstäckande kedja med 100 franchise- och egenägda butiker från ystad i söder till luleå i norr. Kedjan har över 800 anställda med det gemensamma målet att kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna för den perfekta hemmakvällen. Vi älskar att dela med oss av våra specialistkunskaper inom produktområdena lösgodis, konfektyr, snacks, läsk och film.

Vill du vara med och vidareutveckla hemmakväll?

hemmakväll är i en fas som innebär att man kommer göra en större resa gällande förändring av sin affär och sitt varumärke.

Utmaningen

i rollen som marknadschef är du ytterst ansvarig för all extern kommunikation för hemmakväll. I rollen ingår att säkerställa och utveckla varumärkesbyggande strategier, produktion, kommunikation och externa kampanjer. Vidare ansvarar du för att effektivisera hela kanalmixen (butik, reklam, pr, event och kundklubb) samt att dessa kanaler drivs med tydliga och strategiska kunderbjudanden mot slutkonsument via vår butikskedja.

du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till vd.

Din bakgrund

vi söker dig som har en bakgrund inom strategisk marknadsföring. Du har en akademisk bakgrund inom marknadsföring. Vi söker en säljinriktad profil med en god affärsförståelse, förhandlingsvana och tidigare erfarenhet av varumärkesförändring.

branscherfarenhet från detaljhandel/servicehandel/dvh/kedjeföretag/b2c.

du har ledarerfarenhet och har starkt intresse för ledarskap och människor.

du vågar ifrågasätta det traditionella, hitta nya smarta sätt att marknadsföra företaget på och på så sätt bidra till mervärde i affären.

vi tror att du har en roll som marknadschef eller försäljningschef.

är du den vi söker?

för att lyckas i rollen som marknadschef krävs ett tydligt, respektfyllt och utvecklande ledarskap med fokus på både uppgift och människa. Vi tror att rätt person är kreativ och idérik samt förändringsinriktad. Har stort driv, mod och engagemang. Du är analytisk och strategiskt lagd. Har förmåga att hantera många saker i ett företag med högt tempo och mycket variation. Ha en god struktur och kunna prioritera samt vara duktig på problemlösning. Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne, positivitet och social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad gör detta till din utmaning?

vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som marknadschef till just din utmaning.

placeringsort landskrona.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611