Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Demand Manager, Nordic Region

Lekolargruppen förser skolor och förskolor med möbler och inredning, lekplatser, pedagogiskt material, lek- och hobbyprodukter samt förbrukningsmaterial. Lekolar har bolag i de fyra nordiska länderna med 250 medarbetare och en omsättning på cirka 1 miljard sek. Lekolargruppen ägs av 3i som är ett börsnoterat brittiskt fondföretag med investeringar inom bl. A teknologi, hälsa & sjukvård, media, konsumentprodukter, mm. Mer information finns på: www.lekolar.se. Som svar på de krav kommunerna ställer på inköp har verksamheten ökat kraftigt.

Vill du vara med och utveckla en ny funktion på lekolar som demand manager?

rollen som demand manager är en ny roll och funktion i företaget. Den kommer att ingå i den nordiska säljorganisationen och rapportera till country manager sverige och arbeta nära samtliga länder och country managers samt controllers i sverige, norge, danmark och finland kring forecasts och prioriteringar.

syftet med rollen är att vara spindeln i nätet mellan marknaden (identifiera och analysera behoven) och supply chain samt inköpsfunktionen.

initialt handlar det om att forma rollen och skapa strukturer och processer för att få bättre kontroll på att rätt sortiment finns på hyllorna samt att på så vis öka leveranssäkerheten.

Utmaningen

syftet med rollen är att vara spindeln i nätet mellan marknaden (identifiera och analysera behoven) och supply chain samt inköpsfunktionen.

initialt handlar det om att forma rollen och skapa strukturer och processer för att få bättre kontroll på att rätt sortiment finns på hyllorna samt att på så vis öka leveranssäkerheten.

Din bakgrund

vi söker en person med erfarenhet från en liknande roll som arbetat i företag/bransch som jobbat mot producerande underleverantörer/företag. Vana av att arbeta nära försäljning, förstå försäljningen / kundfokus samt b2b bakgrund.

vi söker en person som klarar av en miljö där det är lite rörigt där du ska bygga upp, strukturera och skapa processerna.

förmågan och erfarenheten av att samla in mycket information, data, kunna analysera detta och dra slutsatser och konkretisera och kunna föra ut budskapet på ett begripligt sätt.

van vid och trivs att arbeta hands-on med en operativ roll samt starkt intresse för ledarskap och människor

är du den vi söker?

du får möjlighet att vara med att forma denna nya roll från början och komma in i ett bolag där allt inte är färdigt. Du kommer in i en fas där man ska implementera ett nytt arbetssätt. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och skapa något riktigt bra! det är ett företag med ett starkt varumärke i en attraktiv bransch. Det är en positiv och dynamisk arbetsmiljö.

vi tror att rätt person har en stark kommunikativ förmåga samt är analytisk, har ett matematiskt tänk samt förstår hur saker hänger ihop, dra slutsatser och se mönster. Vi tror också du är prestigelös och positiv.

Vad gör detta till din utmaning?

vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som demand manager till just din utmaning.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608