Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Director

STANLEY Security ingår i Stanley Black & Decker- koncernen som är ett av USA’s största företag. I Europa är STANLEY Security den största leverantören av innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder.
I Sverige erbjuder STANLEY Security hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. Vi är drygt 800 medarbetare, från Ystad till Gällivare.
Läs mer på stanleysecurity.se

 

I rollen som Sales Director har du ansvar för försäljningen på den svenska marknaden. Du utvecklar och driver STANLEYs säljstrategi i linje med den övergripande strategin för Sverige. I det dagliga arbetet leder och utvecklar du dina medarbetare, har regelbundna kontakter med nyckelkunder och rapporterar status och progress. Du kommer in i ett skede då säljorganisationen står inför förändringar varför du med din erfarenhet, ditt driv och ledarskap har stor påverkan på resultatet och kulturen. Viktiga uppgifter är att tydliggöra mål och ansvar samt att öka säljeffektiviteten i alla led. Du rapporterar till VD, ingår i ledningsgruppen och ansvarar för säljteamet med samtliga säljcheferna rapporterande till dig. 

För att lyckas i rollen är du en erfaren säljledare som brinner för affärer. Du har framgångsrikt lett förändringsprojekt och andra chefer i säljorganisationer med mångfacetterade erbjudanden. Branschkunskap om säkerhet, IT och närliggande branscher underlättar för dig, liksom erfarenhet från amerikanska företag.

Vi erbjuder

Det här är en nyckelroll hos marknadsledaren där din insats kommer göra avtryck, inte bara i företaget utan också i säkerhetsbranschen i Sverige. Du kommer in i ett mycket spännande läge där det, med stöttning från en modig och tillväxtfokuserad företagsledning, är tid att lyfta säljorganisationen till nästa nivå. Rätt person har goda utvecklingsmöjligheter i koncernen.

Kvalifikationer

  • Minst fem års erfarenhet från ledande roll som chef över chefer
  • Gedigen erfarenhet som säljledare med dokumenterat framgångsrika resultat
  • Erfarenhet från säkerhetsbranschen eller liknande affär(produkt, installation, övervakning och service)
  • Meriterande med erfarenhet från amerikanska och publika företag
  • Talar och skriver engelska och svenska obehindrat
  • Akademisk utbildning (eller motsvarande erfarenhet)

Egenskaper

  • Tydlig ledare som bygger team och motiverar andra
  • Målorienterad med ”can-do-attitude”
  • Hög energinivå med stor kapacitet att genomdriva planer
  • Strukturerad och duktig kravställare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Linhart på tel. 076-000 18 03 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id411