Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Professional IT

CANEA är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar inom verksamhetsutveckling. CANEA grundades 1994. Sedan dess har företaget haft en god tillväxt. Under flera år har kontor funnits i Stockholm och Göteborg. Malmökontoret öppnades under 2010. Vår affärsidé är att hjälpa organisationer att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens. Arbetet leder till mätbara resultat i form av ökad effektivitet och nöjdare intressenter. CANEA har sedan tre år tillbaka börjat etablera sig internationellt. Läs mer på www.canea.se

På CANEA vill vi nu accelerera vår tillväxt inom affärsområde ”IT” och söker därför en senior säljpersonlighet som primärt ska fokusera på att sälja vår framgångsrika och integrerade programfamilj för projekthantering, ärendehantering, processmodellering och dokumenthantering. I rollen ingår även att sälja in kompletta helhetsåtaganden som utnyttjar vår bredd med konsulttjänster och utbildningar.

Tjänsten fokuserar primärt på Göteborgsområdet men kan även utgå från vårt Stockholmskontor.

Du kommer tillsammans med övriga säljare ansvara för att driva vår försäljning och affärsutveckling inom området IT, vilket bland annat inbegriper marknadsbevakning, planering och genomförande av marknads- och säljkampanjer, säljmöten, behovsidentifiering, offertskrivande och förhandling med beslutsfattare.

Med din marknadskunskap förväntas du bidra till utvecklingen av affärsområdet IT och gärna tillföra input till övriga områdens utveckling.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett mycket spännande och omväxlande arbete i ett stabilt, växande och framgångsrikt företag. Vi satsar på din kompetens. Du får en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster och får inledningsvis men även löpande gå våra egna utbildningar. Genom tillväxten skapas stora möjligheter till personlig utveckling. Det finns goda möjligheter att utvecklas både i sin roll och genom att ta för sig av mer ansvar. På våra kontor i centrala lägen i Göteborg och Stockholm kommer du att trivas med ambitiösa och resultatinriktade kollegor med spetskompetens inom ett stort antal områden. Arbetsklimatet kännetecknas av öppenhet och delaktighet. 

Kvalifikationer

  • Dokumenterad framgångsrik säljerfarenhet, gärna av IT lösningar
  • Vana av att hantera kundrelationer och driva processer framåt
  • Erfarenhet av att bearbeta både stora och små organisationer
  • Bevisad förmåga att vidga befintliga affärer
  • Högskoleutbildning är meriterande

Egenskaper

  • Driven och säljfokuserad
  • Effektiv och resultatorienterad
  • Engagerad
  • Förtroendeingivande
  • Relationsbyggare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl på K2 Search AB, tel. 031-788 14 62. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.