Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Transport Manager

Varner gruppen as är en av nordeuropas största modekoncerner med mer än 10 000 medarbetare och 1 400 butiker fördelade på 7 länder. Konceptportföljen består av kedjorna dressmann, cubus, bik bok, carlings, urban, volt, vivikes, wow, wearhouse, levis store, solo och denim & supply ralph lauren. Koncernen är privatägd med huvudkontor i billingstad utanför oslo.


för att säkra en fortsatt snabb tillväxt och en effektivare varuförsörjning och logistik pågår just nu etableringen av ett nytt, högautomatiserat centrallager i vänersborg.

Tjänsten som transport manager är en absolut nyckelfunktion för förverkligandet av det framtida varuflödet i koncernen. Du ansvarar för samtliga transporter till och från vårt lager inklusive till våra butiker i alla länder samt till e-handelskunder.

Rollen är både strategiskt och operativt inriktad och du har ansvar för att, tillsammans med medarbetarna, skapa en professionell och kompetent organisation.

Tjänsten är på sikt placerad vid den nya anläggningen i vänersborg men kommer initialt att innebära arbete på huvudkontoret i oslo upp till 2-3 dagar i veckan.

Vi erbjuder

Rollen som transport manager är en nyckelfunktion i ett spännande företag i ett starkt utvecklingsskede. Rollen erbjuder en unik möjlighet att vara med och tillsammans bygga upp och forma en enhet som skall betjäna hela koncernen. Målsättningen är hög och det kommer innebära en kraftig yrkesmässig utmaning.

Vi söker dig som har/är

  • dokumenterad erfarenhet inom området, gärna från varuägarsidan
  • erfarenhet av inköp av transporttjänster på sjö från asien
  • internationell erfarenhet – gärna från asien
  • kunskap inom retail
  • kunskap om olika it-verktyg
  • ledarerfarenhet, kunskap om butiksdistribution samt kunskap om transporter för e-handel är starkt meriterande
  • affärsdriven
  • strukturerad med intresse för processer och att utveckla dessa
  • helikopterblick 

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, sara elliot, tfn 0706-94 61 26, eller bengt olander, tfn 0760-00 18 05. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608