Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business Development Manager

Corporation service company (csc) är global marknadsledare av tjänster för hantering av domännamn och bevakning av varumärken på internet. Mer än hälften av alla fortune 500-bolag, liksom flertalet av de största koncernerna i norden finns bland deras kunder. På kontoret i centrala stockholm arbetar cirka 20 medarbetare.

Som business development manager på corporation service company (csc) arbetar du för att sälja in företagets tjänster till nya kunder i norden. Du säljer tekniska, administrativa och juridiska tjänster relaterade till domännamn och digitala varumärken. Dina prospekt är därför företag med dotterbolag i flera länder, många varumärken och/eller många domännamn. Du driver hela säljprocessen från första kontakt till möte, offert, förhandling, avtal och överlämning till verksamheten.

För att lyckas i rollen måste du älska att bygga nya relationer och att göra affärer. Du är självgående med stor drivkraft, nyfiken och har lätt för att lära. Vidare uppskattar du att ingå i team där samarbeten med kollegorna i sverige och internationellt kan leda till större affärer och nöjdare kunder.

Vi erbjuder

Hos csc får du arbeta i ett marknadsledande internationellt bolag som har ett flertal av nordens största koncerner på sin kundlista. Du får utmana dig själv i komplex tjänsteförsäljning där du bygger relationer med både it, juridik och marknad hos dina kunder. Digital upphovsrätt är fortfarande en förhållandevis ung marknad som fortsätter att växa och utvecklas framgent, vilket innebär goda möjligheter till personlig utveckling för dig. Lönemodellen består av en fast grundlön och en rörlig del utan tak. Du sitter tillsammans med det nordiska teamet i centrala stockholm.

Kvalifikationer

 • Brinner för att göra affärer.

 • Minst några års erfarenhet från nykundsförsäljning b2b.

 • Meriterande med erfarenhet från konsultativ försäljning på högre nivå, mot stora koncerner och med flera inblandande beslutsfattare.

 • Bekväm med att hålla i presentationer.

 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Egenskaper

 • Självgående med stark egen drivkraft

 • Lagspelare som samarbetar bra

 • Gillar att bygga relationer

 • Läraktig och gillar att utvecklas 
   

   

  K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

  id608