Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Group Account Manager

The secret to our success – it’s no secret… our talented people put us at the top and their drive and desire keeps us there…growing and investing in our employees is critical to our ongoing success. Continue to enrich your kellogg career by discovering new opportunities. As we grow together, we win together.

är du redo att ta nästa steg i karriären och jobba på ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? då är detta tjänsten för dig.

Utmaningen

Som key account manager på kellogg´s är din uppgift att ansvara för vår största kund i sverige.  du har ansvar för planering, budgetering, målsättning, uppföljning och utveckling. Du driver olika projekt i samverkan med interna resurser och har ett nära samarbete med sales director för sverige och danmark för att driva försäljningen i sverige. Nyckelord i detta är ett aktivt samarbete, förutsägbarhet, uppmärksamhet och p&l management. Du är aktiv ute hos nyckelkontakterna, bygger starka relationer med dessa samt driver olika förhandlingar på plats. Utöver rollen som kam ica har du även ett nationellt group account ansvar för sverige. Detta innebär ett ledaransvar för ytterligare två key account managers.

Din bakgrund

  • relevant utbildning inom ekonomi och/eller marknadsföring
  • minimum 4-6 års erfarenhet inom key account management och det är mycket meriterande med erfarenhet av ica
  • branscherfarenhet, fmcg/dvh
  • god förhandlingsvana med erfarenhet av att sitta i beslutsmöten och göra affärer på en strategisk nivå
  • erfarenhet av att arbeta med analyser, detaljer, siffror, forecast och med en förmåga att samla mycket data och ta grundade beslut

är du den vi söker?

För att lyckas i rollen krävs det en stark relationsbyggare med stor social kompetens. Du har energi utöver det vanliga och drivs av att göra affärer, samtidigt som du har en övergripande insikt i vad som krävs för att göra din portfölj lönsam.  du har ett öga för detaljer och trivs i att ha ägarskap för helheten samt är ständigt involverad i hur försäljningen går. Du är en ledare och en god lagspelare.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en spännande roll i en internationell miljö där rätt person har möjlighet att växa.

övrigt

Tillträde: snarast
varaktighet: tillsvidare
arbetstid: heltid, dagtid
plats: arbetsort kan diskuteras

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2