Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Client relationship executive

csc är ett av världens ledande globala it-tjänsteföretag med cirka 74,000 medarbetare verksamma i över 70 länder. csc hjälper företag, organisationer och myndigheter att med hjälp av teknik effektivisera sina verksamheter. i norden finns ca 2 500 medarbetare med gedigen kunskap och erfarenhet för att hjälpa kunderna att anpassa sitt företag till dagens globala marknad och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet. csc’s tjänster bygger på en djup förståelse för varje kunds unika behov och utmaningar. csc erbjuder tjänster inom cloud services, outsourcing, systems integration, consulting services m m. csc är noterat på new york stock exchange (nyse). för mer information, se www.csc.com/se

rollen som client relationship executive (cre) är central för csc och innebär ett övergripande ansvar för att bearbeta stora och viktiga företag inom området manufacturing. den huvudsakliga bearbetningsytan hos kunderna är c-level men även andra viktiga och relevanta påverkare och beslutsfattare hos utvalda företag. gentemot dessa företräder du csc’s hela utbud av tjänster.

du arbetar med att fördjupa och vidareutveckla befintliga kundrelationer men huvudsakligt fokus är på att etablera fler kontaktytor samt vinna nya kunder och nya affärer. geografiskt fokus kommer primärt att vara södra och västra sverige men då rollen ingår i en nordisk affärenhet kan du även få ansvara för potentiella kunder på andra lokationer i norden där så är relevant.

rollen är strategisk och du ansvarar för att csc kan erbjuda tjänster som reflekterar kundernas behov, marknadens förändringar och förändringar i affärsmodeller och teknologier. du leder och deltar själv aktivt i csc’s säljarbete mot de utvalda kunderna och arbetar nära övriga delar inom csc.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id508